Libnet.ro
UNICEF

19:30

Incident Turcia-Rusia: Erdogan afirma ca si-ar fi dorit ca avionul rusesc sa nu fi fost doborat

Hotnews Hotnews,
 Incident Turcia-Rusia: Erdogan afirma ca si-ar fi dorit ca avionul rusesc sa nu fi fost doborat

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan s-a declarat sambata, in fata unor simpatizanti, intristat de faptul ca fortele turce au doborat marti bombardierul rusesc, relateaza agentia AP, citata de Mediafax. continuă pe Hotnews

Criza ruso-turca: Erdogan afirma ca si-ar fi dorit ca avionul rusesc sa nu fi fost doborat

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan s-a declarat astazi, in fata unor simpatizanti, intristat de faptul ca aviatia militara turca a doborat marti bombardierul rusesc, relateaza AP online, potrivit Mediafax.

Incident Turcia-Rusia: Vladimir Putin, pe deplin mobilizat sa lupte impotriva amenintarii reprezentate de Turcia

Presedintele rus Vladimir Putin este pe deplin mobilizat sa lupte impotriva a ceea Kremlinul considera o amenintare fara precedent din partea Turciei, in urma doborarii unui avion rus de razboi de catre un avion turc de tip F-16, a declarat sambata un purtator de cuvant.

Serghei Nariskin, presedintele Dumei de stat de la Moscova, despre avionul doborat de Turcia: Rusia are si dreptul la un raspuns militar

Serghei Nariskin, presedintele Dumei de stat de la Moscova camera inferioara a Parlamentului) afirma, intr-un interviu acordat postului de televiziune Digi 24, ca doborarea avionului rusesc de catre aviatia turca la granita cu Siria reprezinta o crima iar Rusia are si dreptul la un raspuns militar.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3234 seconds )