Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incident Turcia-Rusia: Vladimir Putin, pe deplin mobilizat sa lupte impotriva amenintarii reprezentate de Turcia

Hotnews Hotnews,
 Incident Turcia-Rusia: Vladimir Putin, pe deplin mobilizat sa lupte impotriva amenintarii reprezentate de Turcia

Presedintele rus Vladimir Putin este pe deplin mobilizat sa lupte impotriva a ceea Kremlinul considera o amenintare fara precedent din partea Turciei, in urma doborarii unui avion rus de razboi de catre un avion turc de tip F-16, a declarat sambata un purtator de cuvant. continuă pe Hotnews

Kremlin: Putin, pe deplin mobilizat sa lupte impotriva amenintarii reprezentate de Turcia

Presedintele rus Vladimir Putin este pe deplin mobilizat sa lupte impotriva a ceea Kremlinul considera o amenintare fara precedent din partea Turciei, in urma doborarii unui avion rus de razboi de catre un avion turc de tip F-16, a declarat sambata un purtator de cuvant, relateaza Reuters online.

Incident Turcia-Rusia: Erdogan afirma ca si-ar fi dorit ca avionul rusesc sa nu fi fost doborat

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan s-a declarat sambata, in fata unor simpatizanti, intristat de faptul ca fortele turce au doborat marti bombardierul rusesc, relateaza agentia AP, citata de Mediafax.

Kremlin: Putin, pe deplin mobilizat sa lupte impotriva amenintarii reprezentate de Turcia

Nimeni nu are dreptul sa doboare, ca un tradator, un avion rus pe la spate, a declarat Peskov pentru emisiunea Stirile de sambata, catalogand probele prin care turcii au vrut sa arate ca bombardierul rus de tip Su-24 a incalcat spatiul aerian al Turciei drept desena animate.

Francois Hollande cere formarea unei mari coalitii care sa lupte impotriva terorismului, Vladimir Putin se declara pregatit sa coopereze

Presedintele francez Francois Hollande a cerut joi crearea unei mari coalitii care sa lupte impotriva gruparii jihadiste Statul Islamic, in debutul intalnirii cu omologul sau rus Vladimir Putin, care s-a declarat imediat pregatit sa se alature acestei coalitii, scrie AFP.

Vladimir Putin da SAH Turciei si NATO: cum se schimba regulile jocului dupa ce Rusia aduce S-400 Triumf in Siria

Rusia a desfasurat joi doua baterii anti-aeriene de ultima generatie S-400 Triumf la baza sa aeriana Hmeimim provincia Latakia), din nord-vestul Siriei, pentru a asigura securitatea avioanelor sale implicate in campania aeriana din aceasta tara, dupa.

Serghei Nariskin, presedintele Dumei de stat de la Moscova, despre avionul doborat de Turcia: Rusia are si dreptul la un raspuns militar

Serghei Nariskin, presedintele Dumei de stat de la Moscova camera inferioara a Parlamentului) afirma, intr-un interviu acordat postului de televiziune Digi 24, ca doborarea avionului rusesc de catre aviatia turca la granita cu Siria reprezinta o crima iar Rusia are si dreptul la un raspuns militar.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2512 seconds )