Libnet.ro
UNICEF

22:00

Incidenta Covid in doua localitati din Romania a depasit 13,4 la mie. Se cere ordin pentru carantinare

Adevărul Adevărul,
Incidenta Covid in doua localitati din Romania a depasit 13,4 la mie. Se cere ordin pentru carantinare

Comitetul pentru Situatii de Urgenta Bihor a decis, marti, sa ceara autoritatilor centrale plasarea in carantina a doua localitati din Bihor unde, in ultima saptamana, numarul imbolnavirilor cu Covid-19 a explodat din cauza nerespectarii masurilor de prevenire. continuă pe Adevărul

12 localitati din Romania, atestate ca statiuni turistice de interes local

Guvernul Romaniei a aprobat atestarea comunei Ocna-Sugatag din judetul Maramures, ca statiune turist.

Ludovic Orban, despre carantinarea Bucurestiului, dupa ce au fost inchise 50 de localitati din Romania

Inca de la inceputul pandemiei, s-a pus problema carantinarii Bucurestiului, dar autoritatile au evitat sa se arunce la un astfel de gest radical. Un lucru este sigur, carantina.

Zitec lanseaza Ghidul de Digitalizare dedicat primariilor din Romania

Zitec continua promovarea digitalizarii institutiilor publice si lanseaza Ghidul Esential pentru Digitalizarea Primariei, un set extins de recomandari pentru reducerea birocratiei, eliminarea cozilor si eficientizarea activitatii primariilor din Romania, realizat de echipa Regista. ro, conform unui comunicat trimis redactiei.

Are 38 de ani si a fost desemnat sa coordoneze campania de vaccinare anti-COVID din Romania. Cine este medicul Valeriu Gheorghita

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, in timpul conferintei de presa de marti, ca medicul Valeriu Gheorghita va fi coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID din Romania. El are 38 de ani, iar din 2012.

Clujul va avea cele mai multe paturi COVID-19 ATI din tara, dupa Bucuresti

Clujul va deveni judetul cu cele mai multe patru de terapie intensiva pentru pacientii COVID-19, fiind intrecut doar de Bucuresti, a anuntat, luni, intr-o declaratie de presa, prefectul Mircea Abrudean, relateaza Agerpres.

Vedeta din Romania care a scapat de incendiul de la Piatra Neamt. Starea ei e grava

Tragedia de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt a socat o tara intreaga. Zece pacienti infectati cu noul COVID-19 au murit in urma dezastrului cauzat de un scurtcircuit. O vedeta din Romania a scapat din incendiu, insa starea sa de sanatate este grava. Marea actrita care a scapat de incendiul de la Piatra Neamt in .

Orban anunta ca PNL amana lansarea programului de guvernare care trebuia sa aiba loc luni. Premierul: Am transmis catre toti colegii nostri sa se opreasca doua zile din campania electorala

Ludovic Orban a anuntat ca va fi amanat evenimentul de lansare a programului de guvernare Dezvoltam Romania, care trebuia sa se desfasoare luni de la ora 18. 00, scrie news. ro. Liderul PNL a adaugat ca a transmis tuturor colegilor liberali sa opreasca actiunile din campania electorala, din respect pentru victimele din incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt si pentru familiile acestora. Am luat decizia de a amana evenimentul nostru de luni. Am transmis catre toti colegii nostri sa se opreasca doua zile din campania electorala, din respect pentru cei care si-au pierdut viata, pentru familiile lor si cei care au avut de suferit, a afirmat duminica dupa-amiaza Ludovic Orban.

Victor Ponta cere redeschiderea scolilor din Romania: Criza educatiei va tine o generatie

Fostul prim-ministru, Victor Ponta este de parere ca scolile din Romania ar trebui sa ramana deschise. Unitatile de invatamant au trecut in scenariul online in urma cu doua saptamini, odata cu.

LUDOVIC ORBAN: PNL se opreste doua zile din campania electorala, din respect pentru victimele de la Piatra Neamt

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a anuntat ca liberalii se opresc doua zile din campania electorala din respect pentru victimele incendiului de la Spitalul judetean de la Piatra Neamt.

Ludovic Orban: Am transmis catre toti colegii nostri sa se opreasca doua zile din campania electorala, din respect pentru cei care si-au pierdut viata, pentru familiile lor si pentru cei care au avut de suferit (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat ca le-a transmis colegilor liberali sa se opreasca doua zile din campania electorala, in contextul incendiului devastatorde la Neamt, din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )