Libnet.ro
UNICEF

05:30

Clujul va avea cele mai multe paturi COVID-19 ATI din tara, dupa Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Clujul va avea cele mai multe paturi COVID-19 ATI din tara, dupa Bucuresti

Clujul va deveni judetul cu cele mai multe patru de terapie intensiva pentru pacientii COVID-19, fiind intrecut doar de Bucuresti, a anuntat, luni, intr-o declaratie de presa, prefectul Mircea Abrudean, relateaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Romania si Bulgaria, pe lista tarilor UE care vor avea cele mai murdare sisteme energetice in 2030 (ONG)

UE nu e pe traiectoria atingerii reducerii cu 55% a emisiilor de gaze cu efect de sera pana in 2030, conform recomandarii Comisiei Europene CE), a avertizat ONG-ul Ember, aratand ca mai multe state au ramas in urma, inclusiv Bulgaria si Romania. Tarile despre care se estimeaza ca vor avea cele mai murdare sisteme energetice in 2030 trebuie sa faca si cele mai mari progrese pentru a se putea atinge tinta, scrie Balkan Green Energy News, citat de Rador.

Topul judetetelor care au inregistrat cele mai multe infectari in ultimele 24 de ore. Capitala nu renunta la primul loc

Capitala se mantine in topul zonelor cu cele mai multe noi infectari, in Bucuresti fiind inregistrate 999 de cazuri in ultimele 24 de ore. Pe locul II in topul zonelor cu o larga raspandire a noului coronavirus de afla Constanta cu 362 de noi infectari si Tulcea 273 de noi imbolnaviri.

Multiple focare de COVID-19 in centre sociale din Galati. Unde se inregistreza cele mai multe cazuri

Mai multe focare de COVID-19 au fost semnalate in cateva centre de ocrotire sociala din Galati. Multiple focare de COVID-19 in centre sociale din Galati Noile focare de coronavirus au.

Alegeri parlamentare 2020. MAE propune organizarea a 748 de sectii de votare in Diaspora in ce tari vor fi cele mai multe si unde nu va exista niciuna

Ministerul Afacerilor Externe a transmis luni catre Autoritatea Electorala Permanenta propuneri pentru organizarea a 748 de sectii de votare in strainatate la alegerile parlamentare din 5 si 6 decembrie.

Alegeri prezidentiale Republica Moldova, rezultate exit poll. Maia Sandu ar fi obtinut cele mai multe voturi Prima reactie a candidatei pro-europene

UPDATE, 25 noiembrie, ora 21. 40 Plasata de primele rezultate exit poll in pole position pentru castigarea alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, Maia Sandu a oferit o prima reactie, in care s-a.

Topul zonelor in care s-au inregistrat cele mai multe infectari cu noul coronavirus. Capitala este pe locul I, urmata de judetele Cluj si Sibiu

Capitala se mentine in topul zonelor cu o larga raspandire a noului coronavirus, in Bucuresti fiind depistate, in ultimele 24 de ore, 1. 274 de cazuri, conform datelor GCS. Pe locul II se afla judetul Cluj cu 601 de noi imbolnaviri, iar pe locul III judetul Sibiu cu 426 de cazuri noi.

Un pacient infectat cu COVID-19 a murit dupa mai multe zile de asteptare a unui pat la ATI: Nu mai pot. Nu se ocupa nimeni de mine

Un barbat din Hunedoara si-a trait ultimele zile ale sale in chinuri groaznice. in contextul in care spitalele din Romania sunt arhipline, sectiile de Terapie Intensiva nu mai au niciun pat disponibil. Familia isi plange cu disperare ruda moarta si povesteste situatia dificila prin care au trecut. Cate zile au cautat un pat liber la .

CELE MAI TARI BANCURI CU ZODII: Sotul este pe patul de moarte si isi cheama nevasta Scorpion ...

- De cati Berbeci este nevoie pentru a schimba un bec? - De unul singur, dar vei avea nevoie de multe becuri. *** Nativi ai zodiei Taur: - Ce vrem? - Un leac pentru lene! - Cand il vrem? - Mai.

Perchezitii pana la 2 noaptea la Spitalul Judetean Piatra Neamt. Anchetatorii au ridicat mai multe documente

Anchetatorii au desfasurat perchezitii la Spitalul Judetean Piatra Neamt de duminica, de la ora 18:30 si pana la ora 2:00 noaptea, ridicand mai multe documente necesare pentru stabilirea cauzelor incendiului de la Sectia ATI, soldat cu moartea a zece pacienti si cu ranirea a patru cadre medicale.

Orban:Medicul-erou este tratat in cele mai bune conditii, in Belgia

Premierul Ludovic Orban a declarat ca a cerut astazi, in urma sedintei Centrului National de Coordonare a Interventiei, mai multe controale in spitale pentru a vedeaa in ce massura respecta normele de siguranta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )