Libnet.ro
UNICEF

10:30

Incidente inainte de Congresul PSD. Mai multi protestatari, retinuti de Jandarmerie

Antena3 Antena3,
Incidente inainte de Congresul PSD. Mai multi protestatari, retinuti de Jandarmerie

PSD se reuneste sambata in Congresul extraordinar, convocat in urma cu mai putin de o luna. Desi membrii Biroului Permanent National al partidului mai aveau mandat inca un an si jumatate, s-a decis. continuă pe Antena3

Incident inainte de Congresul PSD. Mai multi protestatari au fost ridicati de fortele de ordine

Trei protestatari au fost ridicati sambata de fortele de ordine, in timp ce manifestau in fata Salii Palatului, unde se desfasoara congresul Partidului Social Democrat. Una dintre cele trei persoane .

Miscari surpriza inainte de Congresul PSD. Ecaterina Andronescu si Nicolae Banicioiu, discutii cu fostul premier Mihai Tudose

Se fac ultimele mutari inainte de Congresul PSD. Nicolae Banicioiu si Ecaterina Andronescu au fost surprinsi discutand cu fostul premier Mihai Tudose. De altfel, Mihai Tudose este cel care a anuntat ca isi.

Anuntul lui Florin Calinescu, inainte de congresul PSD: Candidez!

Florin Calinescu a transmis, pe pagina sa de Facebook, un mesaj de 8 Martie tuturor femeilor. Actorul a adaugat ca va merge la congresul PSD ca sa le dea o lectie social-democratilor si ca va candida la o fun.

Nicolae Bancioiu si Ecaterina Andronescu, FARA DISCURS la Congresul PSD: Va mai candida doar unul dintre cei doi(VIDEO)

Nicolae Bancioiu a anuntat ca doar unul dintre el si Ecaterina Andronescu va mai candida la Congresul PSD pentru functia de presedinte executiv al PSD. Eu cu doamna Andronescu nu vom candida pe.

Nicolae Banicioiu si Ecaterina Andronescu, FARA DISCURS la Congresul PSD: Va mai candida doar unul dintre cei doi(VIDEO)

Nicolae Banicioiu a anuntat ca doar unul dintre el si Ecaterina Andronescu va mai candida la Congresul PSD pentru functia de presedinte executiv al PSD. Eu cu doamna Andronescu nu vom candida pe.

Incidente de la primele ore ale diminetii, la congresul PSD

Sunt incidente de la prima ora la Congresul PSD. Dupa ce jandarmii au ridicat trei protestatari din .

Indicente de la primele ore ale diminetii, la congresul PSD

Sunt incidente de la prima ora la Congresul PSD. Dupa ce jandarmii au ridicat trei protestatari din .

Congresul PSD, luat cu ASALT de protestatari. Ei vor sa aduca GALETI cu lapte, oua, HARTIE IGIENICA, PERIUTE DE DINTI, suzete, cutii cu RAHAT si jucarii de plus OLAF

Se anunta un nou protest impotriva PSD, de data aceasta chiar la Congresul partidului, care va avea loc sambata, in fata Salii Palatului din Bucuresti Protestatarii anunta, pe Facebook, organizarea.

Cum au protestat tinerii liberali la Congresul PSD. Le-am cumparat chiar si bilete de avion

Mai multi membri ai TNL au mers, sambata, sa protesteze in fata Salii Palatului, acolo unde se desfasura Congresul PSD. Acestia au pregatit, simbolic, mai multe bilete pentru plecarea din tara a liderilor social-democrati.

Gabriela Firea transmite un mesaj colegilor ei inainte de Congresul PSD: Sa nu uitam ca vine si ziua de luni

Gabriela Firea a transmis un mesaj colegilor din PSD cu doar cateva momente inainte de a incepe Congresul Extraordinar. Primarul Capitalei face un indemn la calm si colegialitate. Fac un indemn la.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )