Libnet.ro
UNICEF

17:30

Incident inainte de Congresul PSD. Mai multi protestatari au fost ridicati de fortele de ordine

Antena3 Antena3,
Incident inainte de Congresul PSD. Mai multi protestatari au fost ridicati de fortele de ordine

Trei protestatari au fost ridicati sambata de fortele de ordine, in timp ce manifestau in fata Salii Palatului, unde se desfasoara congresul Partidului Social Democrat. Una dintre cele trei persoane . continuă pe Antena3

Incidente inainte de Congresul PSD. Mai multi protestatari, retinuti de Jandarmerie

PSD se reuneste sambata in Congresul extraordinar, convocat in urma cu mai putin de o luna. Desi membrii Biroului Permanent National al partidului mai aveau mandat inca un an si jumatate, s-a decis.

Incident la Congresul PSD. Un delegat a lesinat in timpul evenimentului

Unui participant la Congresul extraordianr al PSD i s-a facut rau si a lesinat. Personalul mediac a intervenit de urgenta. Din primele informatii, delegatul venit la Congresul PSD a avut o cadere de calciu,.

INCIDENT NEFERICIT la Congresul PSD: Un barbat a lesinat (VIDEO)

Un delegat ce participa la Congresul PSD a lesinat, dupa ce i s-a facut rau. Sprijinul medical a fost solicitat imediat, informeaza B1 TV. Adunity_76951 Din primele informatii reiese ca.

Miscari surpriza inainte de Congresul PSD. Ecaterina Andronescu si Nicolae Banicioiu, discutii cu fostul premier Mihai Tudose

Se fac ultimele mutari inainte de Congresul PSD. Nicolae Banicioiu si Ecaterina Andronescu au fost surprinsi discutand cu fostul premier Mihai Tudose. De altfel, Mihai Tudose este cel care a anuntat ca isi.

Anuntul lui Florin Calinescu, inainte de congresul PSD: Candidez!

Florin Calinescu a transmis, pe pagina sa de Facebook, un mesaj de 8 Martie tuturor femeilor. Actorul a adaugat ca va merge la congresul PSD ca sa le dea o lectie social-democratilor si ca va candida la o fun.

Nicolae Bancioiu si Ecaterina Andronescu, FARA DISCURS la Congresul PSD: Va mai candida doar unul dintre cei doi(VIDEO)

Nicolae Bancioiu a anuntat ca doar unul dintre el si Ecaterina Andronescu va mai candida la Congresul PSD pentru functia de presedinte executiv al PSD. Eu cu doamna Andronescu nu vom candida pe.

Nicolae Banicioiu si Ecaterina Andronescu, FARA DISCURS la Congresul PSD: Va mai candida doar unul dintre cei doi(VIDEO)

Nicolae Banicioiu a anuntat ca doar unul dintre el si Ecaterina Andronescu va mai candida la Congresul PSD pentru functia de presedinte executiv al PSD. Eu cu doamna Andronescu nu vom candida pe.

Calin Popescu Tariceanu, prezent la Congresul PSD: Cuma fost primit liderul ALDE

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, a ajuns sambata, in jurul orei 11, la Sala Palatului, acolo unde se desfasoara Congresul PSD. Presedintele ALDE a fost primit cu aplauze de delegatii si.

Calin Popescu Tariceanu, prezent la Congresul PSD: Cum a fost primit liderul ALDE

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, a ajuns sambata, in jurul orei 11, la Sala Palatului, acolo unde se desfasoara Congresul PSD. Presedintele ALDE a fost primit cu aplauze de delegatii si.

Congresul PSD, luat cu ASALT de protestatari. Ei vor sa aduca GALETI cu lapte, oua, HARTIE IGIENICA, PERIUTE DE DINTI, suzete, cutii cu RAHAT si jucarii de plus OLAF

Se anunta un nou protest impotriva PSD, de data aceasta chiar la Congresul partidului, care va avea loc sambata, in fata Salii Palatului din Bucuresti Protestatarii anunta, pe Facebook, organizarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )