Libnet.ro
UNICEF

00:07

Incidente in timp ce Boris Johnson se ducea la Palatul Buckingam pentru a fi investit in functia de premier (VIDEO)

B1 B1,
Incidente in timp ce Boris Johnson se ducea la Palatul Buckingam pentru a fi investit in functia de premier (VIDEO)

Miercuri, conservatorul Boris Johnson a fost numit in functia de premier al Regatului Unit, pe locul lasat vacant de Theresa May. Pe drumul spre Palatul Buckingam, insa, coloana oficiala in care se afla masina. continuă pe B1

UPDATE Boris Johnson castiga detasat cursa pentru postul de prim-ministru

Boris Johnson a castigat detasat cursa pentru a deveni viitorul premier britanic in fata ministrului Afacerilor Externe Jeremy Hunt, potrivit rezultatelor anuntate marti de Partidul Conservator, scrie AFP.

BURSELE DIN LUME Victoria lui Boris Johnson in Marea Britanie aduce avans pe pietele europene

Bursele din Europa s-au inscris pe un curs pozitiv ieri, dupa ce Boris Johnson a castigat cursa pentru functia de premier al Marii Britanii.

Este oficial! Boris Johnson, noul prim-ministru al Regatului Unit

Boris Johnson a fost desemnat oficial miercuri prim-ministru al Regatului Unit de regina Elisabeta a II-a, dupa ce politicianul britanic a venit la Palatul Buckingham la putin timp dupa ora locala 15. 00, relateaza.

Boris Johnson preia, oficial, stafeta de la Theresa May si va anunta componenta noului Cabinet de la Londra

Boris Johnson va prelua astazi, oficial, functia de premier al Marii Britanii de la Theresa May urmand sa mearga la sediul guvernului din 10 Downing Street in cursul acestei dupa-amieze, dupa ce va fi primit in audienta de Regina Elisabeta a -II-a, la Palatul Buckingham.

Boris Johnson a inceput restructurarea guvernului: Ministrul Afacerilor si ministrul Comertului International au fost concediati

Noul premier britanic Boris Johnson a inceput restructurarea guvernului britanic. Ministrul Afacerilor Greg Clark si ministrul Comertului International Liam Fox au fost concediati in timp ce ministrul Transporturilor Chris Grayling, cel al Administratiei Locale James Brokenshire si ministrul Educatiei Damian Hinds au demisionat, informeaza The Guardian.

Irlanda considera ca afirmatiile lui Boris Johnson despre Brexit nu sunt din lumea reala

Sugestiile noului premier britanic Boris Johnson ca Acordul Brexit ar putea fi renegociat cu Uniunea Europeana in urmatoarele luni nu sunt din lumea reala, a afirmat miercuri seara Leo Varadkar, prim-ministrul Irlandei, potrivit Mediafax. Nicola Sturgeon: Votul pentru independenta Scotiei va fi mai important ca oricand in timpul lui Boris Johnson.

Cine este Boris Johnson, viitorul premier al Marii Britanii. Ce parere are despre romani

Boris Johnson va deveni noul premier al Marii Britanii. Liderul Partidului Conservator este unul dintre marii promotori ai Brexit. Ce parere are despre romani? Cine este Boris Johnson, viitorul premier al Marii Britanii? Johnson este noul lider al Partidului Conservator si va deveni noul premier al Marii Britanii, conform unui anunt oficial al conducerii formatiunii .

BORIS JOHNSON, IN PRIMUL SAU DISCURS CA PREMIER: Marea Britanie va iesi cu siguranta din UE pe 31 octombrie

Boris Johnson a tinut primul sau discurs ca premier britanic in fata Downing Street. El a laudat puterea si rabdarea fostului premier Theresa May si dorinta ei profunda de a servi publicul. insa, sustine Johnson, in ciuda eforturilor ei, pesimistii de acasa si din strainatate vad Marea Britanie ca pe un prizonier al vechilor argumente din 2016.

VIDEO Creierul campaniei Brexit ar putea fi consilierul premierului Boris Johnson. Dominic Cummings a fost acuzat ca practica tehnici ale propagandei sovietice

Omul care a conceput si a coordonat intreaga campanie agresiva pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, Dominic Cummings, va fi consilier al premierului Boris Johnson care spera astfel sa obtina un sprijin important pentru a gestiona Brexitul, potrivit unor surse citate de Reuters. Creierul campaniei Leave a fost acuzat de folosirea de tehnici de propaganda sovietica si de sfidarea Parlamentului care a demarat o ancheta in legatura cu manipularea votului din cadrul referendumului din 2016.

Noul premier al Regatului Unit nu a fost investit inca, dar remanierea a inceput deja. Boris Johnson negociaza cu Jeremy Hunt, rivalul sau din cursa interna pentru sefia partidului

Boris Johnson a castigat cursa interna pentru sefia Partidului Conservator, obtinand dublul voturilor compartiv cu contracandidatul sau, Jeremy Hunt, si va fi investit, miercuri, in functia de premier al.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )