Libnet.ro
UNICEF

07:45

Irlanda considera ca afirmatiile lui Boris Johnson despre Brexit nu sunt din lumea reala

Hotnews Hotnews,
 Irlanda considera ca afirmatiile lui Boris Johnson despre Brexit nu sunt din lumea reala

Sugestiile noului premier britanic Boris Johnson ca Acordul Brexit ar putea fi renegociat cu Uniunea Europeana in urmatoarele luni nu sunt din lumea reala, a afirmat miercuri seara Leo Varadkar, prim-ministrul Irlandei, potrivit Mediafax. Nicola Sturgeon: Votul pentru independenta Scotiei va fi mai important ca oricand in timpul lui Boris Johnson. continuă pe Hotnews

Ce promisiuni a facut Boris Johnson cu privire la Brexit, in primul sau discurs ca prim-ministru. Si-a contrazis vechile declaratii

Miercuri, Boris Johnson a fost investit de regina Elisabeta a II-a in functia de premier al Marii Britanii. Ulterior, el a sustinut si primul sau discurs in aceasta calitate, in care a promis rezolvarea unui.

Cine este Boris Johnson, viitorul premier al Marii Britanii. Ce parere are despre romani

Boris Johnson va deveni noul premier al Marii Britanii. Liderul Partidului Conservator este unul dintre marii promotori ai Brexit. Ce parere are despre romani? Cine este Boris Johnson, viitorul premier al Marii Britanii? Johnson este noul lider al Partidului Conservator si va deveni noul premier al Marii Britanii, conform unui anunt oficial al conducerii formatiunii .

VIDEO Creierul campaniei Brexit ar putea fi consilierul premierului Boris Johnson. Dominic Cummings a fost acuzat ca practica tehnici ale propagandei sovietice

Omul care a conceput si a coordonat intreaga campanie agresiva pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, Dominic Cummings, va fi consilier al premierului Boris Johnson care spera astfel sa obtina un sprijin important pentru a gestiona Brexitul, potrivit unor surse citate de Reuters. Creierul campaniei Leave a fost acuzat de folosirea de tehnici de propaganda sovietica si de sfidarea Parlamentului care a demarat o ancheta in legatura cu manipularea votului din cadrul referendumului din 2016.

VIDEO Boris Johnson este, oficial, premierul Marii Britanii. Primul discurs la 10 Downing Street

Boris Johnson a preluat miercuri functia de premier al Marii Britanii dupa ce Regina Elisabeta a II-a a luat act de demisia Theresei May si a acceptat numirea noului lider al conservatorilor, moment care marcheaza venirea la putere a taberei care a facut campanie pro-Brexit la referendumul din 2016.

Boris Johnson este noul sef al conservatorilor si va prelua carma Guvernului din Marea Britanie. Theresa May lasa in urma o mostenire grea si un Brexit cu final deschis

Boris Johnson a fost ales marti in postura de lider al conservatorilor din Marea Britanie, astfel ca miercuri va prelua sefia Guvernului din arhipelag, si are misiunea dificila de a-si duce la capat planul.

Prima dezertare. Un ministru britanic anunta ca demisioneaza daca Boris Johnson devine premier

Ministrul britanic al finantelor, Philip Hammond, care se opune unui Brexit fara acord, si-a anuntat duminica intentia de a demisiona in cazul in care fostul ministrul de externe Boris Johnson devine.

Philip Hammond anunta ca va demisiona daca Boris Johnson va fi ales premier

Ministrul de Finante al Marii Britanii, Philip Hammond, a anuntat ca va demisiona daca Boris Johnson va fi ales premier, deoarece el nu intentioneaza sa faca parte dintr-un Guvern care ar accepta un Brexit fara acord, informeaza BBC.

Brexit inca un ministru anunta ca demisioneaza din guvernul de la Londra, daca Boris Johnson ajunge premier

Ministrul britanic de Finante, Philip Hammond, a anuntat ca isi va da demisia in cazul in care conservatorul Boris Johnson va deveni noul premier al Marii Britanii, potrivit Euronews. Anuntul sau vine dupa ce si ministrul Justitiei a declarat ca va parasi guvernul, cei doi demnitari britanici nefiind de acord cu scenariul iesirii Marii Britanii din UE fara acord, scenariu pe care viitorul premier pare a-l imbartisa.

Cine este magnatul rus prieten cu Boris Johnson

Un fost magnat rus al armelor care a avut legaturi la cele mai inalte niveluri ale Kremlinului este un donator important al Partidului Conservator aflat la carma Marii Britanii si se considera un prieten al lui Boris Johnson, cel care va deveni, astazi, noul premier al Regatului Unit.

Viitorul premier al Marii Britanii, Boris Johnson, rusofil sau rusofob?

Noul prim-ministru al Marii Britanii, Boris Johnson, a vorbit deseori despre Rusia in trecut. El si-a exprimat opinia in legatura cu rolul Rusiei in cazul Serghei Skripal, actiunile Rusiei in Siria si a afirmat la un moment dat ca este un rusofil dedicat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )