Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incinerarea Cristinei Topescu: Stefan Banica Jr. a facut GESTUL EXTREM la crematoriu! Nu a mai suportat DUREREA

B1 B1,
Incinerarea Cristinei Topescu: Stefan Banica Jr. a facut GESTUL EXTREM la crematoriu! Nu a mai suportat DUREREA

Printre personalitatile care au venit la cimitirul Vitan Barzesti din Capitala pentru a-si lua ramas bun de la Cristina Topescuse numara si celebrul cantaretStefan Banica Jr, care in trecut. continuă pe B1

Cati bani costa incinerarea Cristinei Topescu. Cand poate fi ridicata urna cu cenusa

Trupul neinsufletit al Cristinei Topescu este incinerat, joi, la Crematoriul Uman din Capitala. Jurnalista a incetat din viata in perioada dintre Craciun si Revelion si a fost gasita de politisti abia duminica, 12 ianuarie, dupa ce au fost alertati de o vecina care a anuntat ca nu a mai vazut-o de trei saptmani. UPDATE: Corpurile .

EXCLUSIV Adevarul despre incinerarea Cristinei Topescu. De ce nu va avea parte de slujba religioasa

Fosta prezentatoare de stiri a murit in urma cu aproximativ trei saptamani, in timpul sarbatorilor. Decesul sau a fost confirmat de catre politisti duminica, pe 12 ianuarie, in urma unui apel la 112 din partea vecinilor. Cristina Topescu nu va fi inmormantata religios asa cum se obisnuieste. Vedeta de televiziune s-ar fi stins in somn, .

Incinerarea Cristinei Topescu. De ce este arbitrara decizia Bisericii Ortodoxe de a-i refuza slujba religioasa

Hotararea privind incinerarea trupului neinsufletit al cunoscutei prezentatoarei de televiziune Cristina Topescu readuce subiectul in centrul atentiei opiniei publice. Datele arata ca 0,55% din decedatii din Romania sunt incinerati.

Trupul CRISTINEI TOPESCU a fost incinerat! Ce se va intampla cu cenusa regretatei jurnaliste! Imagini emotionante de la crematoriu (VIDEO)

Incinerarea Cristinei Topescu s-a incheiat la Crematoriu Vitan-Barzestsi. Familia si apropiatii Cristinei Topescu si-au luat joi ramas bun de la fosta realizatoare tv! Conform ultimei dorinte a jurnalistei,.

BOMBA in Romania! GHEORGHE DINCA a facut GESTUL EXTREM in spatele gratiilor! Sotia MONSTRULUI din Caracal a dat vestea SOCANTA

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal a luat o decizie radicala, in spatele gratiilor. Acesta a divortat oficialde sotie. Totul s-a intiamplat in luna decembrie a anului trecut, chiar.

DETALII BOMBA despre relatia dintre STEFAN BANICA JR si CRISTINA TOPESCU: A batut-o de zeci de ori, inclusiv, iN PUBLIC! E SCANDALUL MOMENTULUI

Scandal total in showbiz dupa moartea fulgeratoare a Cristinei Topescu! Costin Marculescu a facut dezvaluiri cutremuratoare despre relatia dintre Cristina Topescu si Stefan Banica Jr.

Stefan Banica Jr., criticat dur de Costin Marculescu dupa moartea Cristinei Topescu. A batut-o de zeci de ori

Cristina Topescu, fiica fostului comentator sportiv Cristian Topescu, o jurnalista importanta in Romania, a murit la varsta de 59 de ani. Acum, dupa tragedie, multi au inceput sa dezgroape lucruri din trecutul jurnalistei. Unele dintre ele, din pacate, nu sunt dintre cele mai bune. Stefan Banica Jr. , criticat dur de Costin Marculescu dupa moartea Cristinei .

Cum a aparut Stefan Banica Jr la capataiul Cristinei Topescu. Oamenii au fost coplesiti de emotie

Cantaretul le-a oferit tuturor momente emotionante, odata ce-a ajuns la capataiul Cristinei Topescu. Jurnalista de 59 de ani a fost condusa pe ultimul drum, astazi, insa intr-un mod ceva mai diferit fata de alte vedete de la noi, cand au trecut in nefiinta, fiind incinerata. Fosta prezentatoare a fost gasita fara suflare in casa, duminica, .

El a fost marea dragoste a Cristinei Topescu. Nu este vorba despre Stefan Banica, ci despre un alt barbat celebru din Romania |Informatie in premiera

A stat in lumina reflectoarelor aproape 4 decenii, insa, despre viata amoroasa a Cristinei Topescu s-au stiut intotdeauna foarte putine detalii. Fosta prezentatoare TV nu a fost casatorita niciodata si a suferit enorm din cauza faptului ca, din motive medicale, nu a reusit sa aduca pe lume un copil. Totusi, marea dragoste a trecut prin .

Stefan Banica Jr, mesaj emotionant despre disparitia Cristinei Topescu: Vei avea intotdeauna un loc special in sufletul meu

Stefan Banica Jr a transmis un mesaj emotionant despre disparitia Cristinei Topescu. Cei doi au avut o relatie la inceputul anilor 90.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )