Libnet.ro
UNICEF

10:00

Incinerarea Cristinei Topescu. De ce este arbitrara decizia Bisericii Ortodoxe de a-i refuza slujba religioasa

Adevărul Adevărul,
Incinerarea Cristinei Topescu. De ce este arbitrara decizia Bisericii Ortodoxe de a-i refuza slujba religioasa

Hotararea privind incinerarea trupului neinsufletit al cunoscutei prezentatoarei de televiziune Cristina Topescu readuce subiectul in centrul atentiei opiniei publice. Datele arata ca 0,55% din decedatii din Romania sunt incinerati. continuă pe Adevărul

EXCLUSIV Adevarul despre incinerarea Cristinei Topescu. De ce nu va avea parte de slujba religioasa

Fosta prezentatoare de stiri a murit in urma cu aproximativ trei saptamani, in timpul sarbatorilor. Decesul sau a fost confirmat de catre politisti duminica, pe 12 ianuarie, in urma unui apel la 112 din partea vecinilor. Cristina Topescu nu va fi inmormantata religios asa cum se obisnuieste. Vedeta de televiziune s-ar fi stins in somn, .

Cine este mama Cristinei Topescu. Fotografia pe care jurnalista o publicase pe internet

Mama Cristinei Topescu este Rodica Topescu, femeia care a fost casatorita timp de 11 ani cu regretatul comentator sportiv Cristian Topescu.

Unde va fi depus trupul Cristinei Topescu. Familia jurnalistei a luat decizia finala

Cristina Topescu a fost gasita moarta duminica seara in locuinta din Otopeni in care statea cu chirie. Familia regretatei jurnaliste a avut si o prima reactie publica, dupa ce aceasta s-a stins din viata la varsta de 59 de ani. Unde va fi depus trupul Cristinei Topescu Prin intermediul unui comunicat de presa, familia Cristinei .

Mircea Badea, in stare de soc dupa moartea Cristinei Topescu. Ce gest a facut fosta prezentatoare pentru el si Mihai Gadea

Mircea Badea este in stare de soc dupa moartea colegei sale Cristina Topescu. Ce gest a facut prezentatoarea pentru el si Mihai Gadea? Ea ne-a dat sansa sa ne implicam intr-o situatie. Mircea Badea, in stare de soc dupa moartea Cristinei Topescu Realizatorul emisiunii in gura presei a vorbit despre Cristina Topescu, una dintre vocile .

Mesaje coplesitoare dupa moartea Cristinei Topescu. Apropiatii ei sunt inca in stare de soc - VIDEO

Apropiatii Cristinei Topescu sunt inca in stare de soc. Medicul Monica Pop spune ca nu a simtit ca ceva este in neregula, pentru ca s-a mai intamplat ca jurnalista sa nu raspunda la telefon. Horatiu Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sanatatii, unde Cristina Topescu era consilier, a transmis un mesaj emotionant. Extrem de afectat de disparitia prematura a Cristinei Topescu a fost si europarlamentarul Rares Bogdan care a vorbit despre bunatatea pe care ea o genera.

Cine este mama Cristinei Topescu. Unde locuieste acum si ce a decis dupa moartea fiicei ei

Cristina Topescu s-a stins cu aproximativ trei saptamani in urma, spre socul celor care au cunoscut-o pe indragita prezentatoare TV. Autoritatile au confirmat ca trupul neinsufletit al acesteia a fost gasit duminica, pe 12 ianuarie. La insistentele unei vecine, care a sunat la 112, a fost descoperit ca jurnalista se afla in casa si ar .

Mesajul emotionant postat de Lucian Mandruta la decesul Cristinei Topescu: Nu-i mai invidiati pe oamenii celebri

Un mesaj emotionant a fost postat de jurnalistul Lucian Mandruta, la aflarea vestii cutremuratoare despre decesul Cristinei Topescu, prezentatoarea TV care a murit la 59 de ani. Lucian Mandruta este socat de disparitia Cristinei Topescu, jurnalista care a murit singura, desi o cunoastea o lume intreaga.

Cat de celebra a fost familia Cristinei Topescu. Cine au fost bunicii sai si unde au locuit acestia

Dragostea pentru cai l-a facut celebru. Este vorba despre Felix Topescu, bunicul vedetei TV care a fost gasita decedata in propria locuinta pe 12 ianuarie. Putina lume stie insa ca bunicul Cristinei Topescu, un talentat calaret roman, s-a nascut la Calarasi, pe 14 martie 1906, intr-o familie de dascali. Bunica prezentatoarei TV, Erato, avea origini italiene si a fost director de scoala la Calarasi.

in ce stare sunt acum cainii Cristinei Topescu. Cine i-a preluat dupa moartea jurnalistei

Dragostea pentru animale a Cristinei Topescu nu avea margini. Salva, alina doruri, hranea si mangaia suflete lasate in strada, ranite si uitate. in ce stare sunt acum cainii jurnalistei si in grija cui au ajuns dupa moartea sa? in ce stare sunt acum cainii Cristinei Topescu si cine i-a preluat dupa moartea sa? Cristina Topescu .

Ce a aparut pe pagina de Facebook a Cristinei Topescu: nu credeti prostiile de la TV

Ce a aparut pe pagina de Facebook a Cristinei Topescu, fosta realizatoarea TV care a fost gasita fara suflare duminica, 12 ianuarie, in locuinta sa. Nu credeti prostiile de la TV. Cris nu s-a sinucis. Ce a aparut pe pagina de Facebook a Cristinei Topescu? Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la 59 de .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )