Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incredibil! Cum arata PLAMANII unei tinere din China infectata cu CORONAVIRUS. Medicii au facut PUBLICA RADIOGRAFIA. Virusul actioneaza RAPID (FOTO)

B1 B1,
Incredibil! Cum arata PLAMANII unei tinere din China infectata cu CORONAVIRUS. Medicii au facut PUBLICA RADIOGRAFIA. Virusul actioneaza RAPID (FOTO)

Medicii din China i-au facut o radiografie la plamani unei tinere de 33 de ani, infectata cu coronavirus. Iata cum au ajuns sa arate plamanii ei dupa infectarea cu COVID-19. in cele doua. continuă pe B1

Cum arata radiografia pulmonara a unei tinere cu coronavirus. Medicii, uluiti de viteza cu care virusul inainteaza in organism

Radiografia unei tinere de 33 de ani, infectata cu coronavirus, arata efectul socant pe care il are noul virus din China asupra plamanilor.

Un video difuzat de Neflix in 2019 cu Bill Gates prezice un virus care porneste din China si impanzeste tot globul

Predictia, operatie rationala de anticipare a unui eveniment sau fenomen, lucru la care pare sa se priceapa Bill Gates. Drept dovada sta un video difuzat de Netflix, in 2019, in care cofondatorul Microsoft prezice un virus ce porneste din China si impanzeste tot globul. Bill Gates, intr-un video difuzat de Netflix, in 2019, unde prezice .

Bill Gates a prezis raspandirea unui virus provenit din China, intr-un episod al serialului Explained marca Netflix (VIDEO)

In 2019, Bill Gates a vorbit pentru Netflix despre posibilitatea raspandirii, la nivel global a unui virus precum COVID-19, provenit de pe o piata din China, precum din Wuhan, despre care se crede ca ar fi fost.

Marturia infioratoare a unei romance din Italia. Sub ochii vostri persoana draga se stinge incet

Scene apocaliptice se desfasoara in aceste zile pe strazile oraselor din Italia. Parca pustiul de pe strazi este si mai apasator iar carabinierii sunt tot mai prezenti. Peste un milion de romani sunt acum prinsi, ca intr-o capcana, si nu pot sa se intoarca acasa, in Romania. Unii nu pot ajunge nici la 5 km .

Rata deceselor in Italia, pe categorii de varsta, din cauza coronavirusului COVID-19. Cum arata situatia din Peninsula comparativ cu cea din China (FOTO)

Cel mai mare numar de decese din Italia a fost inregistrat in randul persoanelor cu varste de peste 80 de ani, in randul celor cu varsta intre 70-79 de ani, dar si in randul celor cu varste intre 60-69 de.

VIDEO Cel putin 10 morti in urma prabusirii hotelului-carantina din China

Cel putin zece oameni au murit in urma prabusirii hotelului din orasul chinez Quanzhou provincia Fujian, sud-estul tarii), care era folosit pentru izolarea in carantina a celor suspecti de infectie cu coronavirus, au anuntat duminica autoritatile locale, citate de agentia de presa chineza Xinhua.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )