Libnet.ro
UNICEF

22:15

Incredibil ce au gasit in MORMANTUL lui NICOLAE CEAUSESCU. Groparii au fugit cand au vazut SICRIUL! IMAGINI BOMBA DE LA DESHUMARE (FOTO)

B1 B1,
Incredibil ce au gasit in MORMANTUL lui NICOLAE CEAUSESCU. Groparii au fugit cand au vazut SICRIUL! IMAGINI BOMBA DE LA DESHUMARE (FOTO)

Pentru a pune capat unui lung sir de speculatii, rudele cuplului Nicolae-Elena Ceausescu au fost de acord cu deshumarea trupurilor neinsufletite pentru a face teste ADN care sa confirme ca dictatorii isi duc so. continuă pe B1

Ultima vizita oficiala a lui Nicolae Ceausescu a fost in Iran. De ce s-a creat un mit in jurul acestei tari

Ultima vizita oficiala a lui Nicolae Ceausescu a fost in Iran, in perioada 18-20 decembrie 1989. in contextul izbucnirii Revolutiei Romane, in acea perioada s-a vehiculat informatia falsa potrivit careia pe teritoriul Romaniei s-ar afla teroristi adusi de Ceausescu de la Teheran. Ion Stoian, ultimul ministru de Externe comunist al Romaniei, a explicat mai bine .

Sarmizegetusa Regia, grav afectata din cauza lui Nicolae Ceausescu: Imitatie mediocra

Poate multi romani stiu, sau nu ca Sarmizegetusa Regia a fost capitala Daciei. Se intampla inainte de razboaiele romane care au dus la distrugerea ei. in prezent situl arheologic al vechiului oras antic este inclus in patrimoniul UNESCO. Importanta i-a fost astfel recunoscuta pe plan mondial. Sarmizegetusa Regia, grav afectata din cauza lui Nicolae Ceausescu: .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2442 seconds )