Libnet.ro
UNICEF

09:15

Incredibil! De ce au inceput tot mai multi romani sa poarte o folie de staniol in buzunar

Antena3 Antena3,
Incredibil! De ce au inceput tot mai multi romani sa poarte o folie de staniol in buzunar

In luna ianuarie a anului trecut, potrivit unui raport Mastercard, la nivel global se numarau 370 de milioane de carduri contactless acceptate in peste 8 milioane de locatii in 111 tari. Acest lucru inseamna. continuă pe Antena3

Bataie cu pumni si picioare in traficul din Capitala. Mai multi barbati au fost implicati (VIDEO)

Imagini incredibile surprinse in traficul din Bucuresti. Soferul unei masini a fost impins cu picioarele de un taximetrist. in incaierarea la care au luat parte mai multi barbati, au zburat pumni si.

Teroare intr-un bar din Valcea. Mai multi oameni au fost amenintati cu cutitul

Un individ a scos cutitul si a amenintat mai multi oameni dintr-un bar din comuna Berbesti, Valcea. Oamenii spun ca de ani de zile sunt terorizati de o familie din localitate si se plang ca nici.

DIETA. Cel mai simplu mod de a slabi. Multi romani fac deja asta, fara sa-si dea seama

La inceput de an nou ne promitem sa avem un stil de viata mai sanatos si sa pierdem din kilogramele in plus. Potrivit unui nou studiu, se pare ca solutia pentru revizuirea dietei ar putea fi mai multe ore.

Subiectele zilei: Harta abandonului scolar: n ce regiuni sunt cei mai multi tineri care au renuntat timpuriu la studii; Un romn, cel mai tnar angajat al Ministerului Economiei din Franta

Statul roman nu deconteaza diagnosticarea uneia dintre cele mai inspaimantatoare afectiuni! Cum se descurca un cuplu tanar cu o boala fara remediu! Familia Popa este una dintre cele 50 de familii. Ce cantitate de metale grele exista in fructele de mare din comert. Fructele de mare pot ascunde surprize neplacute pentru ca.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )