Libnet.ro
UNICEF

14:15

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Petitie online pentru o dezbatere intre Viorica Dancila si Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Petitie online pentru o dezbatere intre Viorica Dancila si Klaus Iohannis

Liderii TSD Cluj au lansat o petitie online pentru o dezbatere electorala intre Viorica Dancila si Klaus Iohannis, inainte de turul II al alegerilor prezidentiale. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Anunt important pentru alegatorii din Diaspora. Pana la ce ora se poate vota in strainatate

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Presedintele Autoritatii Electorale Permanente AEP), Constantin-Florin Mituletu-Buica, a declarat luni ca votarea se poate prelungi in strainatate la alegerile prezidentiale in.

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Veste ORIBILA pentru un candidat la presedintie

Urnele se inchid peste 45 de minute, dar unii candidati au trait intens ultimele ore, mai ales cei cu sanse la marea finala, alaturi de Klaus Iohannis. Principalii.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Dosar penal pentru un barbat care a votat fara drept

Un barbat care a renuntat la cetatenia romana s-a ales cu dosar penal pentru ca a votat fara sa aiba acest drept, a informat, duminica, purtatorul de cuvant al IPJ Maramures, Florina Metes. La.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Surpriza colosala in numaratoarea paralela a PSD

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Vesti proaste pentru mai multi candidati conform estimarilor PSD la iesirea de la urne. Potrivit primelor date obtinute de social-democrati, presedintele Klaus Iohannis.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Planul PSD pentru a intoarce rezultatul. Dancila arunca manusa lui Iohannis

Se fac scenarii si planuri si in tabara PSD, iar social democratiii mizeaza pe un vot masiv impotriva actualului presedinte. in plus, Viorica Dancila ii arunca din nou manusa lui Klaus Iohannis si il.

Incidente alegeri prezidentiale 2019. FOTO: reprezentanta unei comisii de votare doarme in sala

Imaginile uluitoare au fost publicate in mediul online, de catre un alegator. Reprezentanta unei comisii de votare doarme in sala, fiind surprinsa intr-o asemenea ipostaza, in timpul alegerilor prezidentiale din aceasta duminica. Romanii care isi doresc sa isi exercite dreptul la vot, in primul tur al scrutinului din 10 noiembrie 2019, trebuie sa stie ca .

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Avem estimari proaspete cu rezultatele. Probleme uriase pentru un candidat important

Mai sunt aproape patru ore pana se inchid urnele in Romania, iar romanii voteaza de zor in tara si in strainatate. Iar diferenta intre unii contracandidati scade.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Accident cu masina care transporta procesele verbale la sediul PNL, pe E85

Doua persoane au fost ranite in urma unui accident care a avut loc in noaptea de duminica spre luni, pe E85, inainte de intrarea in localitatea Domnesti, intre un autoturism si o c?.

La ce ora se deschid sectiile de votare din Bucuresti si provincie. Alegeri Prezidentiale 2019

Sectiile de votare din Bucuresti si provincie se deschid duminica, 10 noiembrie, la ora 07:00 si se vor inchide la ora 21:00. Primul tur al alegerilor in strainatate are loc in strainatate intre 8-10 noimebrie. La ce ora se deschid sectiile de votare din Bucuresti si provincie, duminica, 10 noiembrie Votul din diaspora se desfasoara .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. BEC, despre prezenta la alegeri prezidentiale, ora 10:00

Cei 19milioane de romani sunt asteptati, duminica, 10 noiembrie 2019, la urne pentru a alege presedintele Romaniei. Pana la ora.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )