Libnet.ro
UNICEF

14:15

Indexul Starbucks. Cat costa cafeaua in Romania si unde se gaseste cea mai ieftina cafea din lume

Adevărul Adevărul,
Indexul Starbucks. Cat costa cafeaua in Romania si unde se gaseste cea mai ieftina cafea din lume

Romania are una dintre cele mai ieftine cafele din lume, arata un raport realizat de gigantul Starbucks la nivel mondial. continuă pe Adevărul

Cat costa rochia purtata de Carmen Iohannis la Palatul Buckingham. Pretul ii va uimi pe multi

In seara de 3 decembrie, Klaus si Carmen Iohannis au participat la receptia organizata de Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham, unde s-au prezentat impecabil. Prima doamna a Romaniei a avut o tinuta simpla, dar aproape ca i-a luat fata Melaniei Trump, care are in spate o cariera de model. Rochia purtata de Carmen .

Fendi a lansat geanta parfumata! Iata cat costa!

Celebrul brand Fendi a lansat, impreuna cu legendarul parfumier Francis Kurkdijan, geanta parfumata in editie limitata! Iata cum arata si cat costa ineditul accesoriu! .

Curs valutar BNR vineri, 6 decembrie: Cat costa euro si dolarul la casele de schimb

Banca Nationala a Romaniei BNR) emite un nou curs valutar, vineri, 6 decembrie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare efectuate in weekend. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7785 lei in luna octombrie, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7538 lei minim de 4,7472 .

Curs valutar BNR, miercuri, 4 decembrie: Cat costa euro la casele de schimb

Banca Nationala a RomanieiBNR) emite un nou curs valutar, miercuri, 4 decembrie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare efectuate in ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7744 lei in luna octombrie, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7538 lei minim de 4,7472 .

Curs valutar BNR, marti, 3 decembrie. Cat costa euro

Banca Nationala a Romaniei emite un nou curs valutar! in ce stadiu este azi, 3 decembrie, Indicele ROBOR si care este evolutia monedelor de circuatie internationala? Curs valutar BNR marti, 3 decembrie Banca Nationala a Romaniei emite un nou curs valutar pentru valorile monedelor de circulatie internationala. Cotatiile urmeaza sa apara, pe site-ul oficial al .

Cat vin produce Romania? Ministrul Agriculturii: Suntem pe locul 6 in UE

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a declarat miercuri ca productia de vin pe care Romania a produs-o, de 4,9 milioane de hectolitri, fapt care o plaseaza pe locul 6 sase in Uniunea Europeana.

Ger naprasnic noaptea trecuta. Locul din Romania unde s-au inregistrat -15 grade, cea mai scazuta temperatura din tara

In judetul Harghita a fost ger in noaptea de marti spre miercuri, cea mai scazuta temperatura de pana acum a acestui sezon fiind consemnata la Miercurea Ciuc, unde mercurul termometrelor a aratat minus 15,1 gr.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )