Libnet.ro
UNICEF

13:30

Indian Wells Simona Halep o va intalni pe Daria Gavrilova in turul doi/ Monica Niculescu va juca contra Serenei Williams

Hotnews Hotnews,
 Indian Wells Simona Halep o va intalni pe Daria Gavrilova in turul doi/ Monica Niculescu va juca contra Serenei Williams

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 3 WTA, o va intalni pe Daria Gavrilova Rusia), pozitia 106 in ierarhia mondiala, in turul doi al turneului de la Indian Wells SUA), dotat cu premii in valoare totala de 5. 235 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei, potrivit Mediafax. Monica Niculescu s-a calificat in turul doi al turneului WTA de la Indian Wells, sportiva din Romania invingand-o pe Aleksandra Krunic si o va intalni pe Serena Williams. continuă pe Hotnews

Tabloul principal Indian Wells: Simona Halep va juca in turul doi. Pe cine ar putea intalni

Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 3 WTA, are acces direct in turul al doilea la turneul Premier Mandatory de la Indian Wells. Prima sa adversara va fi o jucatoare ar putea fi o jucatoare din Spania.

Nevoita sa joace la Indian Wells: Simona Halep pierde podiumul mondial daca abandoneaza la turneul nord-american

Simona Halep a fost zdruncinata serios de vestea sinuciderii varului ei si, la un moment dat, si-a pus problema chiar sa abandoneze turneul, pentru a reveni in tara.

Indian Wells 2015: Simona Halep o va intalni pe Daria Gavrilova in turul doi

Indian Wells 2015. Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 3 WTA, o va intalni pe Daria Gavrilova Rusia), pozitia 106 in ierarhia mondiala, in turul doi al turneului de la Indian Wells SUA).

Simona Halep o va intalni pe Daria Gavrilova in turul doi al turneului de la Indian Wells

Simona Halep, locul 3 WTA, o va intalni pe Daria Gavrilova din Rusia in turul doi al turneului de la Indian Wells SUA), informeaza site-ul oficial al competitiei. Cele doua nu s-au mai intalnit pana acum.

Simona Halep s-a antrenat luni la Indian Wells (foto)

Simona Halep s-a antrenat luni la Indian Wellssi se pregateste pentru debutul de miercuri sau joi in turul 2 al turneului. Iata imaginile.

Simona Halep s-a antrenat marti seara la Indian Wells

Dupa antrenamentul de marti dimineata, Simona Halep s-a antrenatsi si marti seara la Indian Wells, aratand chef de tenis si o dispozitie buna. Iata cateva imagini.

Simona Halep a jucat fotbal de Ziua Internationala a Tenisului (foto)

Simona Halep a sarbatorit miercuri seara Ziua Internationala a Tenisului jucand putin fotballa Indian Wells. Iata imaginile.

Simona Halep isi stie adversara din turul 2 de la Indian Wells

MIercuri noapte, in timp ce se Simona Halep se antrena la Indian Wells foto), s-a jucat meciul din primul tur in urma caruia romancasi-a aflat adversara din turul al doilea din cadrul turneului american.

Simona Halep si-a aflat adversara de la Indian Wells. Romanca va debuta in turul doi al competitiei americane

Simona Halep si-a aflat adversara din turul doi, unde-si va produce debutul la Indian Wells. Romanca se va duela, vineri, cu rusoaica Daria Gavrilova 106 WTA).

Tenis Indian Wells: Halep isi afla, joi, prima adversara. Pe cine va intalni Espinosa

Simona Halep, a treia favorita, isi va afla, joi, prima adversara din cadrul turneului Premier Mandatory de la Indian Wells, acolo unde romanca are acces direct in turul al doilea.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,273 seconds )