Libnet.ro
UNICEF

18:31

Simona Halep si-a aflat adversara de la Indian Wells. Romanca va debuta in turul doi al competitiei americane

Adevărul Adevărul,
Simona Halep si-a aflat adversara de la Indian Wells. Romanca va debuta in turul doi al competitiei americane

Simona Halep si-a aflat adversara din turul doi, unde-si va produce debutul la Indian Wells. Romanca se va duela, vineri, cu rusoaica Daria Gavrilova 106 WTA). continuă pe Adevărul

Simona Halep si-a aflat adversarele de la Indian Wells. Jucatoarea romanca se afla pe partea de tablou a Serenei Williams

Simona Halep, locul trei mondial, va debuta, miercuri, in cel de-al doilea tur din cadrul turneului de la Indian Wells. in urma tragerii la sorti, tenismena romanca este pe partea de tablou a Serenei Williams, pe care cel mai probabil o va intalni in semifinalele competitiei americane.

Simona Halep isi afla azi adversara de la Indian Wells. Romanca poate juca ori cu Maria Sarapova ori cu Serena Williams

Simona Halep, locul 3 in ierarhia WTA, este cap de serie numarul 3 in puternicul turneu de la Indian Wells, care se va desfasura in perioada 9-22 martie.

Simona Halep si-a aflat adversarele de la Indian Wells

Simona Halep se afla in SUA, pentru turneul Indian Wells. Ea isi afla luni adversarele, in tragerea la sorti care va incepe la miezul noptii ora 0:00 inRomania).

LIVE Simona Halep isi afla astazi adversarele de la Indian Wells

Simona Halep se afla in SUA, pentru turneul Indian Wells. Ea isi afla luni adversarele.

Simona Halep s-a antrenat luni la Indian Wells (foto)

Simona Halep s-a antrenat luni la Indian Wellssi se pregateste pentru debutul de miercuri sau joi in turul 2 al turneului. Iata imaginile.

LIVE Simona Halep isi afla astazi adversarele de la Indian Wells (0:00)

Simona Halep se afla in SUA, pentru turneul Indian Wells. Ea isi afla luni adversarele, in tragerea la sorti care va incepe la miezul noptii ora 0:00 inRomania).

Simona Halep s-ar putea retrage de la Indian Wells, dupa sinuciderea varului ei

Simona Halep s-ar putea retrage de la Indian Wells, turneu care va incepe maine si unde este favorita numarul 3, dupa ce varul sau in varsta de 29 de ani, a fost gasit mort, in locuinta sa, informeaza.

Simona Halep isi stie adversara din turul 2 de la Indian Wells

MIercuri noapte, in timp ce se Simona Halep se antrena la Indian Wells foto), s-a jucat meciul din primul tur in urma caruia romancasi-a aflat adversara din turul al doilea din cadrul turneului american.

Tenis Indian Wells: Halep isi afla, joi, prima adversara. Pe cine va intalni Espinosa

Simona Halep, a treia favorita, isi va afla, joi, prima adversara din cadrul turneului Premier Mandatory de la Indian Wells, acolo unde romanca are acces direct in turul al doilea.

Tenis Indian Wells: Halep, a treia favorita. Cand isi afla adversara din primul tur

Simona Halep este a treia favorita a turneului Premier Mandatory de la Indian Wells SUA), unde va evolua in urmatoarele doua saptamani. Lista capilor de serie precede lansarea tabloului principal.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )