Libnet.ro
UNICEF

05:15

Indicele Baltic Dry, in cel mai mare declin din ultimii doi ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Indicele Baltic Dry, in cel mai mare declin din ultimii doi ani

Indicele Baltic Dry, care masoara evolutia preturilor de transport maritim cu nave mari) al materiilor prime, a coborat cu 136 de puncte 10%) in data de 2 ianuarie, ajungand la 1. 230 puncte. continuă pe Ziarul Bursa

LOTO 6/49. Reteta de succes pentru a castiga la LOTO. Romanul care a castigat cel mai mare premiu din istorie a dezvaluit trucul

Fericitul castigator a dezvaluit insa ce truc a folosit pentru a castiga: nu a schimbat niciodata toate numerele si a pastrat cateva pe care le-a jucat mereu, indiferent d.

Tara care a dublat pretul benzinei, peste noapte. Este cel mai mare exportator de petrol din lume

Arabia Saudita a majorat cu 127% pretul benzinei la pompa, o initiativa destinata cresterii veniturilor la buget si reducerii dependentei celui mai mare exportator mondial de petrol de veniturile din petrol,.

BVB a inregistrat cea mai mare capitalizare din istorie, dar schimburile zilnice sunt inca sub 2007

Capitalizarea Bursei de Valori Bucuresti a fost de circa 164,4 de miliarde de lei 35,28 miliarde de euro), la finalul anului 2017, cea mai mare din istoria bursei, potrivit datelor comunicate de BVB vezi tabel).

Numarul studentilor din Ungaria, la cel mai mic nivel din ultimii 20 de ani

Numarul celor care studiaza in institutiile de invatamant superior din Ungaria este in scadere constanta de mai multi ani, atingand in prezent cel mai mic nivel din ultimii 20 de ani, informeaza site-ul maghiar portfolio. hu, citat de politics. hu.

Faze tari:Cele mai ciudate descoperiri: De ce barbatii in varsta au urechile mai mari;Cel mai rezistent material din lume este mai subtire ca o foaie de hartie, dar tare ca diamantul;NASA a dezvaluit care este cel mai mare pericol la zborul cu avionul

Un savant curajos a decis sa creasca larve in pielea lui. Atunci cand cercetatorul Piotr Naskrecki a calatorit in Belize in 2014, a observat ca pielea lui a fost infestata de paraziti. Ca orice savant care-si iubeste meseria, s-a decis sa le pastreze si sa inregistreze ciclul dezvoltarii larvei. NASA a dezvaluit care este cel mai mare pericol la zborul cu avionul. Cu toate ca este cel mai sigur mod de transport, din punct de vedere statistic, trebuie sa stim ca atunci cand alegem sa calatorim cu avionul, ne putem expune la radiatii.

S-a deschis Superland, cel mai mare loc de joaca din sud-estul Europei

Superland se intinde pe 17. 000 de metri patrati, iar investitia se ridica la 10 milioane de euro. Este situate la iesirea din Brasov spre Cristian.

Cel mai rezistent material din lume este mai subtire ca o foaie de hartie, dar tare ca diamantul

O echipa de cercetatori de la Universitatea City din New York a obtinut un material la fel de rezistent ca armura, care sa poata opri gloantele, insa extrem de subtire si comod la purtare.

Avertisment fara precedent de la unul dintre cei mai puternici investitori din lume: Vine cea mai mare criza din toate timpurile. Guverne vor cadea, tari vor da faliment, companii vechi de sute de ani vor disparea

Militardul american Jim Rogers, unul dintre cei mai importanti investitori din lume, anunta inceputul unei noi crize globale, cea mai mare pe care o va prinde in timpul vietii, scrie Business.

2017, cel mai sigur an pentru transportul aerian de pasageri

Companiile aeriene nu au inregistrat anul trecut niciun singur deces al unui pasager de pe urma prabusirii unui avion comercial de pasageri, ceea ce face din 2017 cel mai sigur an din istorie pentru transportul aerian, au anuntat luni firma olandeza de.

Donald Trump afirma ca are un buton nuclear mai mare decat cel al lui Kim Jong-Un

Presedintele american Donald Trump l-a ironizat ieri pe omologul sau nord-coreean, afirmand ca are un buton nuclear mai mare si mai puternic decat Kim Jong-Un, relateaza France Presse.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )