Libnet.ro
UNICEF

13:15

BVB a inregistrat cea mai mare capitalizare din istorie, dar schimburile zilnice sunt inca sub 2007

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB a inregistrat cea mai mare capitalizare din istorie, dar schimburile zilnice sunt inca sub 2007

Capitalizarea Bursei de Valori Bucuresti a fost de circa 164,4 de miliarde de lei 35,28 miliarde de euro), la finalul anului 2017, cea mai mare din istoria bursei, potrivit datelor comunicate de BVB vezi tabel). continuă pe Ziarul Bursa

Minivacanta de Revelion, in siguranta. S-a inregistrat cea mai scazuta rata a infractionalitatii din ultimii 5 ani

IPJ Calarasi a luat masuri suplimentare in perioada trecerii dintre ani, astfel ca a fost inregistrata cea mai mica infractionalitate din ultimii cinci ani, precum si o scadere a infractiunilor contra patrimoniului. Totodata, nu au fost sesizate evenimente cu impact asupra sigurantei cetatenilor.

Vremea va fi in general inchisa si vor cadea precipitatii in cea mai mare parte a tarii. Vezi prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Vremea va fi in general inchisa si vor cadea precipitatii in cea mai mare parte a tarii, exceptand Dobrogea, unde se vor semnala pe spatii restranse. Acestea vor fi sub forma de.

Prognoza pentru a doua zi din an: vreme inchisa si vor cadea precipitatii in cea mai mare parte a tarii

Vremea va fi in general inchisa si vor cadea precipitatii in cea mai mare parte a tarii, incepand de marti, exceptand Dobrogea, unde se vor semnala pe spatii restranse. Va ploua inclusiv la Bucuresti.

Scriitorii preferati de hoti. Cea mai furata carte din librarii in 2017

Desi romanul nu prea mai citeste in ultima vreme, totusi, mai gasim si hoti care iubesc cultura. Volumul 444 de fragmente memorabile ale lui Neagu Djuvara a fost cea mai furata carte din Li.

SCRIITORII PREFERATI de hotii romani. Iata care este CEA MAI FURATA CARTE din librarii in 2017! NIMENI nu se astepta la asta

Desi romanul nu prea mai citeste in ultima vreme, totusi, mai gasim si hoti care iubesc cultura. Volumul 444 de fragmente memorabile ale lui Neagu Djuvara a fost cea mai furata carte din Li.

LOTO 6/49. Reteta de succes pentru a castiga la LOTO. Romanul care a castigat cel mai mare premiu din istorie a dezvaluit trucul

Fericitul castigator a dezvaluit insa ce truc a folosit pentru a castiga: nu a schimbat niciodata toate numerele si a pastrat cateva pe care le-a jucat mereu, indiferent d.

Cea mai scumpa vodca din lume a fost furata. Cat valoreaza

Politia din Danemarca a declansat o ancheta dupa furtul unei sticle de vodca despre care se spune ca ar fi cea mai scumpa din lume, valorand circa 1. 3 milioane de dolari. Sticla, facuta din aur si.

Avertisment fara precedent de la unul dintre cei mai puternici investitori din lume: Vine cea mai mare criza din toate timpurile. Guverne vor cadea, tari vor da faliment, companii vechi de sute de ani vor disparea

Militardul american Jim Rogers, unul dintre cei mai importanti investitori din lume, anunta inceputul unei noi crize globale, cea mai mare pe care o va prinde in timpul vietii, scrie Business.

Volumul 444 de fragmente memorabile ale lui Neagu Djuvara a fost cea mai furata carte din librariile Humanitas in 2017

Volumul 444 de fragmente memorabile ale lui Neagu Djuvara a fost cea mai furata carte din Librariile Humanitas in 2017, urmata de intoarcere in secolul 21, de Ioana Parvulescu, Maseurul orb, de Catalin Dorian Florescu, si Solenoid, de Mircea Cartarescu, au transmis reprezentantii librariilor pentru News. ro. Hotii au preferat si carti de Ismail Kadare, Andrei Plesu, Dan C. Mihailescu.

Cea mai longeviva persoana din Ialoveni a implinit 110 ani

Maria Rata, cea mai longeviva persoana din orasul Ialoveni, a implinit 110 ani. Femeia s-a nascut la 1 ianuarie 1908. Biografia ei se intersecteaza cu evenimentele unui intreg secol. in timpul vietii sale au avut loc doua razboaie mondiale, foamete, deportari, colectivizare, s-au dezvoltat rapid noile tehnologii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )