Libnet.ro
UNICEF

22:00

Indicele Robor, la cel mai mic nivel din ultimele sase luni

Antena3 Antena3,
Indicele Robor, la cel mai mic nivel din ultimele sase luni

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 3,03%, cel mai mic nivel din ultimele sase luni, potrivit datelor publicate joi de Banca. continuă pe Antena3

Vesti bune pentru romani. Indicele Robor, la cel mai scazut nivel din ultimele sase luni si jumatate

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,04%, pentru a cincea oara consecutiv, dar indicele Robor la sase luni a scazut la 3,33%, ce.

Curs Valutar. Euro, la cel mai mic nivel din ultimele trei luni

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, marti, un curs de referinta de 4,6478 lei/euro, o scadere de 0,15% fata de pragul atins luni. Luni, euro a urcat la 4,6550 lei. Marti, euro a scazut la.

Cel mai norocos om din lume! A cazut cu avionul, a scapat dintr-o explozie si din doua accidente rutiere, iar apoi a castigat si 1.000.000 de dolari la loto

Un profesor de muzica octogenar din Croatia poate fi considerat pe buna dreptate cel mai norocos om din lume. Totul a inceput in 1962, atunci cand trenul in care se afla a deraiat si a plonjat intr-un rau.

Vrei o schimbare de look? Unde gasesti cel mai bun coafor din sectorul 1 (P)

Orice femeie are din cand in cand pofta sa schimbe ceva la aparitia sa. Si cel mai usor de modificat se dovedeste intotdeauna parul. Fie ca visezi sa te faci blonda sau te intrebi cum ti-ar sta cu un bob nou, salonul de.

HALUCINANT. Ce gest a facut o videochatista din Bucuresti pentru copii!? Este vorba despre fata care a castigat premiul pentru cel mai bun model din 2018

Alexandra B. este o videochatista de 22 de ani din Bucuresti si a devenit consacrata dupa ce a castigat premiul pentru Cel mai bun model de videochat al anului 2018, scrie cancan. ro. Publicatia.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 7 - 14 DECEMBRIE Crestere de 1,78% pentru SIF Oltenia

Marcand o apreciere a cotatiei de 1,78%, in intervalul 7 - 14 decembrie, in raport cu moneda euro, titlurile SIF Oltenia SIF5) reprezinta actiunile cu cel mai bun randament din cadrul indicilor BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP) si BET-XT, ce include in structura sa cele mai lichide actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB).

CURS VALUTAR. Leul s-a depreciat in fata Euro

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, miercuri, un curs de referinta de 4,6571 lei/euro, o crestere de 0,2% fata de pragul atins marti. Marti, euro a scazut la 4,6478 lei, cel mai mic nivel din 18 se.

Cel mai nou Huawei vine cu premiere importante si camere record

Huawei Nova 4 este cel mai nou smartphone din portofoliul companiei si unul pe care il vom tine minte ca definind trendurile anului viitor. in urma cu cateva saptamani, am inceput sa.

Care au fost cele mai cautate orase din lume pentru turisti in 2018

Care au fost cele mai cautate orase din lume pentru turisti in 2018 au fost anuntate odata cu publicarea unui studiu anual care la ultimele trei editii a indicat acelasi castigator: Bangkok, noteaza.

il recunosti? Azi e unul dintre cei mai cunoscuti barbati din Romania. Asa il astepta, in urma cu 33 de ani, pe Mos Craciun

Acum este unul dintre cei mai cunoscuti barbati din Romania. Este sportiv, dar si tanar politician. E vorba despre luptatorul K1 Catalin Morosanu. Acum 33 de ani asteptandu-l pe Mosu?, este.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )