Libnet.ro
UNICEF

22:00

Indicele ROBOR continua sa creasca, dupa ce saptamana trecuta a depasit pragul de 3%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Indicele ROBOR continua sa creasca, dupa ce saptamana trecuta a depasit pragul de 3%

Indicele ROBOR la 3 luni continua sa creasca, dupa ce vineri inregistrase un avans semnificativ, de la 2,95% la 3,09. Acesta se situeaza astazi, 25 iunie, la 3,13%, conform datelor publicate pe site-ul BNR. continuă pe Wall-Street Ro

DEZASTRU PENTRU ROMANII CU RATE iN LEI! INDICELE ROBOR, COTATIE ISTORICA!

La o zi dupa condamnarea lui Liviu Dragnea, indicele ROBOR, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a urcat vineri cu 0,14 puncte procentuale, la nivelul de 3,09% pe an, de.

Vesti proaste pentru romanii cu credite in lei: Indicele ROBOR a atins un nou nivel record (VIDEO)

Indicele ROBOR isi continua cresterea alarmata si ajunge luni la un nivel de 3,13%, cel mai mare nivel anuntat de BNR din mai 2014. Acesta indice este intr-o continua crestere din 13 aprilie, cand era la un.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,13%, cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,13%, cel mai mare nivel din mai 2014, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele Robor la trei luni a crescut la un nivel maxim de 3,09%

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,09%, cel mai mare nivel din septembrie 2014, potrivit datelor publicate vineri de Banca Nationala a Romaniei, informeaza news. ro.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )