Libnet.ro
UNICEF

06:15

Indicele ROBOR: in crestere din nou

România Liberă România Liberă,
Indicele ROBOR: in crestere din nou

Indicele ROBOR, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei, la trei luni, cu dobanda . continuă pe România Liberă

Indicele Robor la 3 luni a crescut la 2,06%, cel mai mare nivel din ultima luna si jumatate

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,06%, cel mai mare nivel din ultima luna si jumatate, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR). Indicele Robor la 6 luni a atins cel mai mare nivel din noiembrie 2014.

Vesti proaste pentru romanii cu rate in lei. Indicele Robor, la cel mai ridicat nivel de inceputul anului

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a crescut luni la 2,06%, de la 2,04%, cat a fost cotat vineri, conform datelor publicate de Banca.

Clama de par in forma de banana, din nou la moda!

Mai tineti minte clama de par inalta, in forma de banana, in voga in anii 90? Acest accesoriu este acum din nou la moda dupa ce designerul Alexander Wang a lansat un nou model cu care a prins parul manechinelor din recenta lui prezentare de moda de la New York.

Bursa de la New York s-a prabusit din nou, bursele din Asia deschid in scadere. Ce spun analistii

Bursa din New York s-a prabusit dramatic, joi, pentru a doua oara in ultima saptamana. Indicele de reper al bursei, Dow Jones, a incheiat sedinta de tranzactionare cu o pierdere de 4,15 la suta. Si indicii.

ANRM a decis, din nou, majorarea pretului de referinta pentru gaze

Pretul de referinta pentru gazele naturale extrase in Romania, in vederea stabilirii redeventelor, se va calcula in functie de preturile de tranzactionare de pe hubul de la CEGH Viena, a anuntat, vineri, Agentia Nationala pentru Resurse Minerale, care a emis Ordinul privind aprobarea Metodologiei de stabilire a pretului de referinta pentru gazele naturale extrase in Romania.

VIDEO Serena Williams, din nou pe teren intr-un meci oficial, dupa o pauza mai mare de un an de zile

Serena Williams e back in business, dupa o pauza de peste un an de zile. Fostul lider al ierarhiei WTA a revenit pe teren intr-o partida oficiala alaturi de sora Venus, in meciul de dublu al confruntarii cu Olanda din FedCup.

Gripa a LOVIT din nou in Capitala! Doua SPITALE au intrat in CARANTINA

O femeie din capitala, in varsta de 78 de ani, a fost rapusa de gripa, potrivit Institutului National de Sanatate Publica. Batrana era contaminata cu virus gripal tip A, in curs de subtipare,.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )