Libnet.ro
UNICEF

17:30

Indicele ROBOR a impietrit in sedinta de astazi: care sunt cotatiile si cum se va calcula noul indice

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Indicele ROBOR a impietrit in sedinta de astazi: care sunt cotatiile si cum se va calcula noul indice

Indicele ROBOR a impietrit pe 7 dintre cele 8 scadente in sedinta de astazi, pastrandu-si astfel cotatiile inregistrate la finalul saptamanii trecute. Acesta urmeaza sa fie inlocuit incepand cu data de 2 mai, de catre o noua formula de. continuă pe Wall-Street Ro

MINISTRUL FINANTELOR: Indicele ROBOR va fi inlocuit, din 2 mai, cu un indicator calculat pe baza tranzactiilor interbancare

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat, astazi, la finalul sedintei de Guvern, ca, indicele ROBOR va fi inlocuit din 2 mai, in contractele de credit in lei cu dobanda variabila, cu un indicator calculat pe baza tranzactiilor interbancare, iar noul indice se aplica atat creditelor noi, cat si refinantarii creditelor aflate in derulare.

Dispare indicele ROBOR! Cum vor fi afectate creditele in lei!

Dispare indicele ROBOR! Cum vor fi afectate creditele in lei. Citeste mai mult pespynews. ro .

De astazi, se maresc pensiile: care sunt pensionarii avantajati

Legea pensiilor modificata in urma cu cateva luni incepe sa-si faca simtita efectele. incepand de astazi, 1 aprilie, zeci de miii de pensionari vor castiga mai mult. Guvernantii PSD-ALDE s-au laudat intens cu cresterea nivelului de trai pentru pensionari prin crestere pensiilor. Chiar daca numarul pensiilor speciale nu a scazut, iar o mana de oameni [] .

Seful Comisiei de Sanatate din Senat, despre proiectul legii vaccinarii, blocat de un an si jumatate in Parlament: Sa nu mai stea in sertar, indiferent care sunt interesele

Proiectul legii vaccinarii, care este blocat de peste un an si jumatate in Parlament, ar trebui sa nu mai stea cu lunile intr-un sertar al unei comisii, indiferent care sunt interesele, a afirmat, luni, presedintele Comisiei de Sanatate din Senat, Laszlo Attila, la dezbaterea Profit Health Forum.

Cum poti verifica pretul produselor din magazinele duty free si care sunt cele mai cautate produse

Daca esti tipul de turist care adora sa se plimbe prin duty free-urile din aeroport, probabil ca te-ai intrebat macar o data daca achizitionarea din aceste magazine te ajuta intr-adevar sa faci economii sau este doar marketing. Marita oare sa pastrezi.

Cristina Tarcea ii raspunde lui Tariceanu, care i-a cerut demisia: E o coada atat de mare la care sunt aliniate atat de multe persoane / Probabil cand o sa imi vina si mie randul, mi-o voi da

Sefa instantei supreme, Cristina Tarcea, i-a raspuns vineri liderului ALDE, Calin Popescu Tariceanu, care i-a cerut sa plece de la conducerea inaltei Curti. Tarcea a spus ca exista o coada atat de mare la care sunt aliniate persoane care sa isi dea demisia si ca atunci cand ii va veni si ei randul va renunta la functie.

Brexit: Si acum, care sunt scenariile posibile?

Londra are timp pana pe 12 aprilie pentru a propune o solutie alternativa. in caz contrar, Marea Britanie va parasi UE fara acord la aceasta data. Astfel, tara va pune capat celor 46 de ani de apartenenta la UE, parasind piata unica si uniunea vamala fara o perioada de tranzitie sau un plan pentru continuarea relatiei lor, un scenariu temut de comunitatea de afaceri, potrivit Rador, care citeaza Le Monde.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )