Libnet.ro
UNICEF

01:05

Indicele Robor la 3 luni a crescut la 2,28%, cel mai mare nivel din ultimii trei ani si jumatate

Adevărul Adevărul,
Indicele Robor la 3 luni a crescut la 2,28%, cel mai mare nivel din ultimii trei ani si jumatate

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,28%, cel mai mare nivel din 27 octombrie 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Adevărul

Indicele Robor la 3 luni a crescut la 2,28%, cel mai mare nivel din ultimii trei ani si jumatate

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,28%, cel mai mare nivel din 27 octombrie 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR), citate de news. ro.

Indicele Robor la 3 luni a crescut la 2,22%, cel mai mare nivel din decembrie 2017

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,22%, cel mai mare nivel din 5 decembrie 2017, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la 3 luni a urcat la 2,22% pe an, cel mai ridicat nivel din perioada recenta

Un nou salt spectaculos al ROBOR la 3 luni pe fondul inflatiei tot mai accentuate. Indicele a crescut luni la 2,22% pe an, de la 2,13% pe an in sedinta precedenta plus 0,09 puncte). Este cel mai ridicat nivel din momentul in care indicele a revenit pe.

ROBOR 3 luni a crescut la 2,28%

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut, astazi, la 2,28%, fata de 2,22%, valoare inregistrata in sedinta anterioara, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

CRESC RATELE romanilor: ROBOR la 3 luni, cel mai mare nivel din ultimii 3 ani si jumatate

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei continua sa creasca. A ajuns la 2,28%, cel mai mare nivel din octombrie 2014. Astfel, romanilor cu.

Indicele ROBOR, la cel mai mare nivel din 2014. Romanii platesc rate mai mari la creditele in lei

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a urcat marti pe piata interbancara la nivelul de 2,28%, de la 2,22% cat era luni, fiind cel mai.

Indicele ROBOR la trei luni a inregistrat o crestere majora: Ce date a publicat BNR

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza dobanda variabila la creditele in lei, a crescut luni la 2,22%, de la 2,13%, aceasta crestere fiind cea mai mare din ultimele cinci.

Romnia a nchis anul 2017 cu un deficit de 2,9%, al treilea cel mai mare din UE

Romania a incheiat anul 2017 cu un deficit de 2,9% din produsul intern brut, al treilea cel mai mare din Uniunea Europeana, dupa Spania -3,1%) si Portugalia -3,0%), arata datele publicate luni de biroul european pentru statistica Eurostat.

Cel mai ieftin telefon cu doua camere principale ar putea veni de la Xiaomi

Xiaomi are o gama de smartphone-uri din ce in ce mai stufoasa. Printre modelele disponibile, se va numara in curand un terminal cu o configuratie hardware modesta, dar doua camere principale. in momentul in care s-au lansat primele smartphone-uri cu doua camere principale, acestea au avut niste preturi foarte generoase. Pe de o parte, tehnologia [].

Xiaomi ar putea lansa cel mai ieftin telefon cu doua camere principale

Xiaomi are o gama de telefoane din ce in ce mai stufoasa. Printre modelele disponibile, se va numara in curand un terminal cu o configuratie hardware modesta, dar doua camere principale. in momentul in care s-au lansat primele smartphone-uri cu doua camere principale, acestea au avut niste preturi foarte generoase. Pe de o parte, tehnologia [].

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )