Libnet.ro
UNICEF

01:05

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut din nou! Este vorba despre o crestere majora! Care sunt efectele

B1 B1,
Indicele ROBOR la 3 luni a crescut din nou! Este vorba despre o crestere majora! Care sunt efectele

Noi vesti proaste pentru romanii cu credite in lei! Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei continua sa creasca. A ajuns la 2,42%, cel mai mare. continuă pe B1

Indicele Robor la 3 luni a crescut la 2,42%, un nou record al ultimilor trei ani si jumatate

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,28%, cel mai mare nivel din 24 octombrie 2014, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele Robor la 3 luni a crescut la 2,28%, cel mai mare nivel din ultimii trei ani si jumatate

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,28%, cel mai mare nivel din 27 octombrie 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR), citate de news. ro.

Indicele Robor la 3 luni a crescut la 2,28%, cel mai mare nivel din ultimii trei ani si jumatate

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,28%, cel mai mare nivel din 27 octombrie 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele Robor la 3 luni a crescut la 2,22%, cel mai mare nivel din decembrie 2017

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,22%, cel mai mare nivel din 5 decembrie 2017, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Contrabanda cu tigari a crescut din nou, ajungand in martie la 17,2% din consum, cu 1,6 puncte fata de ianuarie

Contrabanda cu tigari a crescut din nou, astfel ca in martie a ajuns la 17,2% din totalul consumului, cu 1,6 puncte procentuale peste nivelul din ianuarie, iar in primul trimestru media comertului ilicit a fost de 16,4%, cu 0,7 puncte mai mult decat in perioada similara a anului trecut, potrivit unui studio derulat de Novel Research.

Indicele ROBOR, la un nou maxim al ultimilor 3 ani si jumatate

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,28%, cel mai mare nivel din 24 octombrie 2014, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala a Romaniei BNR). Robor la 3 luni este indicatorul principal in functie de care se calculeaza dobanzile variabile la creditele in lei.

Indicele ROBOR la trei luni a inregistrat o crestere majora: Ce date a publicat BNR

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza dobanda variabila la creditele in lei, a crescut luni la 2,22%, de la 2,13%, aceasta crestere fiind cea mai mare din ultimele cinci.

Indicele ROBOR, la cel mai mare nivel din 2014. Romanii platesc rate mai mari la creditele in lei

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a urcat marti pe piata interbancara la nivelul de 2,28%, de la 2,22% cat era luni, fiind cel mai.

Indicele ROBOR creste pentru a patra zi consecutiv. Rate mai mari pentru romani

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a urcat miercuri pe piata interbancara la nivelul de 2,42%, de la 2,28% cat era marti, reiese din.

Expert IT: Un angajat genera moneda virtuala folosind curentul Institutului pentru Fizica Nucleara de la Magurele. Reprezentantii institutului confirma ca este vorba de un IP care le apartine si spun ca investigheaza

Cercetatorul Stefan Tanase de la Ixia a semnalat pe Twitter faptul ca cineva de la Institutul de Fizica Nucleara a folosit resursele de la locul de munca pentru a face minerit de moneda virtuala Monero. Nicolae Zamfir, directorul proiectului ELI-NP) de la Magurele, a confirmat pentru HotNews. ro ca primele date arata ca a fost folosit un IP al institutiei, adaugand insa ca nu este vorba de unul care sa apartina proiectului ELI puternicul laser despre care s-a scris mult).

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )