Libnet.ro
UNICEF

23:01

Indicele Robor la 3 luni a crescut pana la nivelul de 1,88%, un nou record al ultimilor trei ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Indicele Robor la 3 luni a crescut pana la nivelul de 1,88%, un nou record al ultimilor trei ani

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut pana la nivelul de 1,88%, cel mai mare din noiembrie 2014 pana in prezent, potrivit datelor publicate astazi de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

Indicele Robor la 3 luni a crescut pana la nivelul de 1,88%, un nou record al ultimilor trei ani

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut pana la nivelul de 1,88%, cel mai mare din noiembrie 2014 pana in prezent, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala a Romaniei BNR), citate de news. ro.

Maxim istoric. Indicele ROBOR la trei luni este la cel mai mare nivel din ultimii trei ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut pana la nivelul de 1,88%, cel mai mare din noiembrie 2014 pana.

ROBOR la 3 luni a ajuns la 1,88% pe an, in crestere de la 1,85% cu o zi in urma. MFP recunoaste ca nu s-a putut imprumuta din cauza dobanzilor ridicate

Dobanzile din piata monetara continua sa creasca. ROBOR la 3 luni a urcat la 1,88% pe an, un nou maxim al ultimilor trei ani, iar ROBOR la 6 luni a ajuns la 2,04%, de asemenea cel mai ridicat nivel din noiembrie 2014 pana in prezent. MFP sustine ca.

Vesti proaste pentru romanii cu credite in lei. Indicele ROBOR atinge un nou record

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a crescut luni la 1,85%, de la 1,84%, cat a fost cotat vineri, potrivit datelor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )