Libnet.ro
UNICEF

14:30

Maxim istoric. Indicele ROBOR la trei luni este la cel mai mare nivel din ultimii trei ani

Antena3 Antena3,
Maxim istoric. Indicele ROBOR la trei luni este la cel mai mare nivel din ultimii trei ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut pana la nivelul de 1,88%, cel mai mare din noiembrie 2014 pana. continuă pe Antena3

Indicele Robor la 3 luni a crescut pana la nivelul de 1,88%, un nou record al ultimilor trei ani

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut pana la nivelul de 1,88%, cel mai mare din noiembrie 2014 pana in prezent, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala a Romaniei BNR), citate de news. ro.

Indicele Robor la 3 luni a crescut pana la nivelul de 1,88%, un nou record al ultimilor trei ani

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut pana la nivelul de 1,88%, cel mai mare din noiembrie 2014 pana in prezent, potrivit datelor publicate astazi de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Vesti proaste pentru romanii cu credite in lei. Indicele ROBOR atinge un nou record

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a crescut luni la 1,85%, de la 1,84%, cat a fost cotat vineri, potrivit datelor.

Cetatean britanic condamnat la trei luni de inchisoare in Dubai, pentru ca ar fi atins soldul unui alt barbat

Un cetatean britanic a fost condamnat la trei luni de inchisoare cu executare in Dubai pentru faptul de a fi atins soldul unui alt barbat in timp ce-si cara paharul cu bautura intr-un bar aglomerat, informeaza cotidianul britanic The Guardian.

Toata lumea vrea sa il aiba! Care este cel mai PUTERNIC PASAPORT din lume. Nu este vorba de cel al SUA!

Toata lumea vrea sa il aiba! Care este cel mai puternic pasaport din lume. Nu este vorba de cel al SUA! Acest tip de pasaport este dorit de tot mai multe persoane pentru ca este catalogat ca fiind cel mai.

Cine este cel mai bun FOTBALIST al lumii? FIFA abia a facut anuntul (FOTO)

Ceilalti doi finalisti pentru premiul de cel mai bun fotbalist au fostLionel MessisiNeymar. Va multumesc pentru ca m-ati votat. Vreau sa le multumesc celor de la Real Madrid pentru sp.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )