Libnet.ro
UNICEF

01:05

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,14%, cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Antena3 Antena3,
Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,14%, cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,14%, cel mai mare nivel din mai 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca. continuă pe Antena3

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,14%, cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,14%, cel mai mare nivel din mai 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,13%, cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,13%, cel mai mare nivel din mai 2014, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a crescut la 3,14%

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut, astazi, la 3,14%, spre deosebire de valoarea inregistrata in sedinta anterioara, de 3,13%, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a crescut la 3,13%

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut la 3,13%, de la 3,09%, valoare inregistrata in sedinta anterioara, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Vesti proaste pentru romanii cu credite in lei: Indicele ROBOR a atins un nou nivel record (VIDEO)

Indicele ROBOR isi continua cresterea alarmata si ajunge luni la un nivel de 3,13%, cel mai mare nivel anuntat de BNR din mai 2014. Acesta indice este intr-o continua crestere din 13 aprilie, cand era la un.

Indicele ROBOR continua sa creasca, dupa ce saptamana trecuta a depasit pragul de 3%

Indicele ROBOR la 3 luni continua sa creasca, dupa ce vineri inregistrase un avans semnificativ, de la 2,95% la 3,09. Acesta se situeaza astazi, 25 iunie, la 3,13%, conform datelor publicate pe site-ul BNR.

Prognoza meteo: Prapad in Romania. Trei luni de seceta, caldura tropicala si furtuni. in ce zone si cand se anunta ploi

Vin trei luni cu seceta, canicula si furtuni violente. Aceasta este prognoza Administratiei Nationale de MeteorologieANM) pentru iulie, august si septembrie. Ne asteapta temepraturi de foc, grindina si ploi torentiale, iar valurile de caldura tropicala vor pune stapanire pe Romania.

ROBOR, o noua valoare record

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,13%, cel mai mare nivel din septembrie 2014, potrivit datelor publicate luni de Banca.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )