Libnet.ro
UNICEF

20:00

Indicele Robor la trei luni a crescut la cel mai mare nivel din decembrie 2017

Antena3 Antena3,
Indicele Robor la trei luni a crescut la cel mai mare nivel din decembrie 2017

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,09%, cel mai mare nivel din decembrie 2017, potrivit datelor publicate marti de Banca National?. continuă pe Antena3

Indicele Robor la 3 luni a crescut la 2,08%, cel mai mare nivel din decembrie 2017

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,08%, cel mai mare nivel din decembrie 2017, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele Robor la 3 luni a crescut la 2,09%, cel mai mare nivel din decembrie 2017

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,09%, cel mai mare nivel din decembrie 2017, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Vesti proaste pentru romanii cu credite in lei! Indicele ROBOR la trei luni, la cel mai inalt nivel din luna decembrie 2017

ROBOR, rata medie a dobanzii la care bancile romanesti se imprumuta intre ele, a urcat luni pe piata interbancara la nivelul de 2,08% la trei luni, de la 2,07% vineri, reiese din datele Bancii Nationale a.

ROBOR la 3 luni A CRESCUT! Vesti proaste pentru ROMANII CU CREDITE in lei! Indicele, LA CEL MAI MARE NIVEL din decembrie 2017 incoace

Indicele ROBOR la 3 luni a urcat luni la 2,08%, cel mai mare nivel din decembrie 2017, arata datele publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR). Vineri, indicatorul stagnase la nivelul de 2,07%. Robor la 3.

Samsung a dezvaluit cel mai mare SSD din lume

SSD-urile au evoluat rapid de-a lungul ultimilor ani, iar Samsung face un pas important si dezvaluie cel mai mare device de acest fel. Samsung a dezvaluit cel mai mare SSD din lume, dar s-ar putea sa nu fii tentat sa il cumperi, cel putin nu pe persoana fizica. Noul SSD creat de companie se adreseaza [].

Porsche Romania, cel mai mare importator auto, vrea sa vanda 50.000 masini/an pana in 2025

Porsche Romania, cel mai mare importator auto local, a vandut 455. 055 de autoturisme in cei 20 de ani de activitate si are in plan sa ajunga la vanzari anuale de 50. 000 unitati/an pana in 2025, de la 31. 500 unitati in prezent. O alta tinta de vanzari.

Cel mai mare grup TV din Bulgaria, cumparat de un miliardar ceh interesat anterior de compania-mama a Pro TV, CME

Grupul suedez Modern Times Group MTG) a semnat un acord sa vanda participatia de 95% pe care o are in Nova Broadcasting Group, cel mai mare grup media din Bulgaria, catre PPF Group, o companie de investitii detinuta de miliardarul ceh Peter Kellner. Valoarea tranzactiei, potrivit BroadbandTVNews. com, se ridica la 185 milioane de europ. Recent, presa internationala vehicula informatia ca PPF este interesata de preluarea grupului media CME, ce detine in Romania Pro TV, dar la sfarsitul anului trecut isi pierduse interesul pentru respectiva achizitie, dupa cum relata atunci Reuters.

ROBOR la trei luni a crescut la 2,09%

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut astazi la 2,09%, de la 2,08%, valoare inregistrata anterior, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a crescut la 2,08%

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut astazi la 2,08%, de la 2,07%, valoare inregistrata anterior, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Transfer de urgenta la FCSB. Becali ii da cel mai mare salariu din cariera

Cristi Balgradean si FCSB au ajuns la un acord verbal, portarul fiind asteptat azi in tara din vacanta in Italia pentru a semna actele. RO a aflat toate detaliile financiare ale transferului portarului de.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )