Libnet.ro
UNICEF

07:15

Transfer de urgenta la FCSB. Becali ii da cel mai mare salariu din cariera

Antena3 Antena3,
Transfer de urgenta la FCSB. Becali ii da cel mai mare salariu din cariera

Cristi Balgradean si FCSB au ajuns la un acord verbal, portarul fiind asteptat azi in tara din vacanta in Italia pentru a semna actele. RO a aflat toate detaliile financiare ale transferului portarului de. continuă pe Antena3

ROBOR la 3 luni A CRESCUT! Vesti proaste pentru ROMANII CU CREDITE in lei! Indicele, LA CEL MAI MARE NIVEL din decembrie 2017 incoace

Indicele ROBOR la 3 luni a urcat luni la 2,08%, cel mai mare nivel din decembrie 2017, arata datele publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR). Vineri, indicatorul stagnase la nivelul de 2,07%. Robor la 3.

Indicele Robor la 3 luni a crescut la 2,08%, cel mai mare nivel din decembrie 2017

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,08%, cel mai mare nivel din decembrie 2017, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Sefii Consiliului Judetean isi maresc din nou salariile. Cel mai mare venit brut va depasi 20.000 lei

Salariile angajatilor Consiliului Judetean vor creste, iar cel mai mare beneficiar al hotararii va fi presedintele Flaviu Bobora.

Cel mai mare cutremur din ultimii ani ani din Marea Britanie. Zidurile au crapat

Un cutremur cu o magnitudine de 4,4 pe scara Richter a afectat Tara Galilor si Marea Britanie, potrivit The Independent.

Cel mai mare cutremur din ultimii ani, din Marea Britanie

Un cutremur cu o magnitudine de 4,4 pe scara Richter s-a podus sambata dupa-amiaza, in localitatea Swansea, afectand Tara Galilor si Marea Britanie, potrivit The Independent.

Cel mai mare Aquapark din Europa de Est se deschide in Romania. Unde va fi localizat si ce dotari va avea

In 2015, Consiliul local Timisoara analiza posibilitatea amenajarii un aqualand in zona Mehala, pe o suprafata de 12 hectare, pe un teren ce apartine Primariei Timisoara. Atunci, pentru ca nu a fost ideea.

Cel mai mare Aquapark din Europa de Est se deschide in Romania

In 2015, doi consilieri locali, Dan Idolu PSD si Nistor Geana PLR ii propuneau lui Nicolae Robu sa a.

Roger Federer, la un singur pas de inca o performanta istorica. Ce poate realiza azi cel mai mare jucator din istoria tenisului

Elvetianul Roger Federer mai are nevoie de o singura victorie pentru a realiza ceva unic in istoria tenisului mondial.

Cocor a incheiat anul 2017 cu un profit de peste 3 ori mai mare fata de cel din 2016

Cocor SA a incheiat anul 2017 un un profit net de 6,468 milioane lei, de peste trei ori mai mare fata de cel din 2016, de 2,078 milioane lei, conform datelor financiare preliminare remise Bursei de Valori Bucuresti.

Britanicii, panicati de un cutremur de 4,4, cel mai puternic inregistrat in ultimul deceniu: Casa a inceput sa se balanseze si am fugit afara

Un cutremur cu o magnitudine de 4,4 pe scara Richter s-a produs sambata dupa-amiaza, in localitatea Swansea afectand Tara Galilor si Marea Britanie, potrivit The Independent.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )