Libnet.ro
UNICEF

10:00

Indicele Robor la trei luni a stagnat la 2,90% pentru a doua zi consecutiv

Hotnews Hotnews,
 Indicele Robor la trei luni a stagnat la 2,90% pentru a doua zi consecutiv

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 2,90%, pentru a doua zi consecutiv, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala a Romaniei, scrie news. ro. continuă pe Hotnews

Indicele Robor la trei luni a stagnat la 2,90%, pentru a doua zi consecutiv

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 2,90%, pentru a doua zi consecutiv, potrivit datelor publicate miercuri de Banca.

ROBOR la trei luni a stagnat la 2,90%

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 2,90%, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei. Robor la.

Indicele Robor a crescut la 2,90%. E cel mai mare nivel din octombrie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,90%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit datelor publicate luni de Banca.

RATELE romanilor EXPLODEAZA: Indicele ROBOR a crescut din nou

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,90%, cel mai mare nivel din unii ani, potrivit BNR. ro. Totodata, indicele Robor la sase.

ROBOR la trei luni a crescut

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut, astazi, la 2,90%, de la 2,89%, valoare inregistrata de asemenea in sedinta anterioara, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a crescut

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut, astazi, la 2,90%, de la 2,89%, valoare inregistrata de asemenea in sedinta anterioara, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

INHGA: Debitul Dunarii, sub mediile multianuale in urmatoarele trei luni

Debitul maxim al fluviului Dunarea, pe sectorul Bazias, se va situa in general sub mediile multianuale valabile pentru urmatoarele trei luni. Exceptia se inregistreaza la nivelul lunii iulie, cand valoarea maxima specificata este de 5. 500 mc/s, fata de o medie anuala de 5. 350 mc/s, reiese din prognoza de specialitate, publicata de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA).

Peste 1,2 tone si 1.100 de litri de produse de protectie a plantelor care ar fi putut afecta grav sanatatea oamenilor si a mediului, confiscate in ultimele trei luni

Peste 1,2 tone si 1. 100 de litri de produse de protectie a plantelor care ar fi putut afecta grav sanatatea oamenilor si a mediului au fost confiscate de politisti in urma unei actiuni desfasurate in ultimele trei luni in Bucuresti si in 18 judete.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 11 IUNIE 2018 pentru Zodia Pesti

AHOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 11 IUNIE 2018 pentru Zodia Pesti - ceasta zi iti ofera posibilitatea sa te lasi condusa de ceea ce simti si chiar vei face acest lucru. HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 11 IUNIE 2018 pentru Zodia.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 11 IUNIE 2018 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 11 IUNIE 2018 pentru Zodia Varsator - Ai multe asteptari de la persoanele la care tii si relatiile cu ei iti aduc uneori un sentiment profund de frustrare si dezamagire.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )