Libnet.ro
UNICEF

12:15

Industria alimentara, in declin: cele mai mari 10 firme dupa cifra de afaceri au avut pierderi in 2014

Adevărul Adevărul,
Industria alimentara, in declin: cele mai mari 10 firme dupa cifra de afaceri au avut pierderi in 2014

Compania de cercetare Risco. Ro a realizat topul celor mai mari 10 companii din industria alimentara dupa cifra de afaceri inregistrata in anul 2014. Cei mai mari 5 jucatori din piata au inregistrat pierderi nete importante, iar profitabilitatea generala a jucatorilor din industrie pare sa depinda in mare masura de politicile interne ale firmelor respective, nu de sub-sectorul in care activeaza. continuă pe Adevărul

Cele mai mari companii din Romania: cine sunt gigantii din retail, farma, auto sau agricultura

Vezi in slide-urile urmatoarele care sunt cele mai mari companii din domenii precum farma, auto, utilitati, energie sau ITC, pe baza informatiilor oferite de Registrul Comertului.

Care sunt cele mai mari greseli pe care le facem in dieta de vara? Aflam la Adevarul Live de la ora 15.00

E bine sau nu sa bem bere pe durata verii? Ne ingrasa, ne deshidrateaza? Care sunt cele mai recomandate diete ca sa aratam bine la plaja? Discutam la Adevarul Live de la ora 15. 00 cu medicul nutritionist Corina Zugravu.

Cei mai mari mafioti din istorie

Numele celor mai mari mafioti din istorie a produs teama in randul celor care traiau in apropierea lor, iar cei aflati la distanta i-au privit de multe ori ca personaje negative din povesti, cu toate ca actiunile lor criminale aratau ca traiesc in lumea reala.

Cele mai frumoase locuri din nordul Africii: 5 destinatii exotice pentru o vacanta de neuitat

Cele mai frumoase locuri din nordul Africii. Africa de Nord a inregistrat in ultimii ani una dintre cele mai rapide cresteri a numarului de turisti. Romanii au prins la randul lor gustul calatoriilor in tari cu o cultura cat mai diferita de ceea ce cunosc. Iata cinci destinatii accesibile ca pret, dar incarcate de istorie si spectaculoase, pe care merita sa le vizitati.

Top 11 cele mai cool hoteluri din lume! Unde ti-ai putea petrece urmatoarea vacanta

De la rulote de lux sau pesteri transformate in hotel si pana la hoteluri din gheata ori sare, iata cateva dintre cele mai cool hoteluri din intreaga lume! Reprezinta, fara indoiala, destinatiile ideale pentru o vacanta de neuitat! .

Cele mai bune licee din Romania, in functie de ultima medie de admitere. Colegiul Fratii Buzesti din Craiova ocupa locul 3 in top

Colegiul National Fratii Buzesti din Craiova ocupa locul 3 in topul celor mai bune licee din Romania. Clasamentul a fost facut in urma medilor obtinute la admitere si examenul de bacalaureat.

Cele mai subtiri televizoare 4K au fost anuntate de Sony si nu sunt ieftine

Sony tocmai si-a anuntat preturile oficiale pentru pentru noile sale smart TV-uri. Cel putin momentan, acestea sunt cele mai subtiri televizoare 4K. Daca va gandeati de mult timp sa faceti un upgrade la un televizor, cei de la Sony s-ar putea sa va ofere cel mai solid motiv din ultimii ani. Desi exista in continuare [] Cele mai subtiri televizoare 4K au fost anuntate de Sony si nu sunt ieftine Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune camere video spion

In ziua de astazi, tehnologia a evoluat atat de mult, incat cele mai bune camere video spion au ajuns la preturi accesibile. Noi am selectat cateva dintre cele mai vandute produse de acest fel in intreaga lume si vi le prezentam. Precum niste adevarati spioni sau detectivi particulari, ne-am documentat care sunt cele mai bune [] Cele mai bune camere video spion Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Observatorul Roman de Sanatate: Spitalul cu cele mai multe paturi din Romania este Judeteanul din Targoviste si pacientii sunt cel mai mult tinuti internati la Tarnaveni

Un raport publicatastazi de Observatorul Roman de Sanatate evalueaza mai multi indicatori care masoara capacitatea si activitatea spitalelor din Romania cu ajutorulunei aplicatii online si folosind informatii oficiale. Printre cele mai importante constatari: o defavorizare pronuntata a romanilor din mediul rural care au acces la mult mai putini medici si farmacii decat cei de la oras. De remarcat si ca spitalul cu cele mai multe paturi din Romania este, inexplicabil din perspectiva populatiei din zona respectiva, Spitalul Judetean din Targoviste.

Chinezii de la Oppo vor lansa unul dintre cele mai frumoase telefoane ale lor

Oppo Mirror 5 ar putea fi unul dintre cele mai frumoase telefoane venite din China in ultimii ani. in ultima vreme, chinezii au lansat telefoane cu design-uri extrem de interesante. Unul dintre cele mai bune exemple este chiar Huawei P8, un telefon careare acel aspect business pe care multi utilizatori spun ca l-ar dori. Este [] Chinezii de la Oppo vor lansa unul dintre cele mai frumoase telefoane ale lor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )