Libnet.ro
UNICEF

12:45

Chinezii de la Oppo vor lansa unul dintre cele mai frumoase telefoane ale lor

Playtech Playtech,
Chinezii de la Oppo vor lansa unul dintre cele mai frumoase telefoane ale lor

Oppo Mirror 5 ar putea fi unul dintre cele mai frumoase telefoane venite din China in ultimii ani. in ultima vreme, chinezii au lansat telefoane cu design-uri extrem de interesante. Unul dintre cele mai bune exemple este chiar Huawei P8, un telefon careare acel aspect business pe care multi utilizatori spun ca l-ar dori. Este [] Chinezii de la Oppo vor lansa unul dintre cele mai frumoase telefoane ale lor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Catalin Botezatu il aduce in Romania pe unul dintre cei mai sexy barbati

Catalin Botezatu il aduce in Romania pe unul dintre cei mai sexy barbati! Este vorba despre italianul Mariano Di Vaio, fost model si in prezent unul dintre cei mai renumiti bloggeri de moda masculina! .

Cine este dubluraactritei Lena Headey, care a avut incredibilul curaj sa filmeze nud una dintre cele mai brutale scene din serialul Urzeala tronurilor VIDEO

Actrita si modelul Rebecca Van Cleave, in varsta de 27 de ani, a fost dublura nud a actritei Lena Headey 41 de ani), interpreta personajului Cersei Lannister, in ultimul episod al sezonului cinci din Urzeala tronurilor/ Game of Thrones, fiind protagonista uneia dintre cele mai socante scene.

Scrisoare deschisa pensionarilor de lux: Am asistat la unul dintre cele mai murdare conflicte de interese girate de legislatie

Marilen Pirtea, rectorul Universitatii de Vest din Timisora a transmis o scrisoare deschisa parlamentarilor romani care au votat pentru acordarea de pensi suplimentare.

Ion Iliescu: Suleyman Demirel a fost una dintre cele mai importante personalitati politice ale Turciei contemporane. L-am cunoscut bine, pot spune ca ne-a legat o relatie de prietenie

Suleyman Demirel, fostul presedinte al Turciei a murit miercuri la varsta de 90 de ani intr-un spital din Ankara din cauza unei infectii respiratorii severe. Detalii AICI)La aflarea vestii, fostul presedinte al.

Sase dintre cele mai comune greseli de stil

Primim in permanenta sfaturi despre cum ar trebui sa ne imbracam pentru a fi in tendinte, care este ultima moda si cum ar trebui sa aratam. insa, care sunt principalele greseli pe care le facem atunci cand ne imbracam pentru o zi normala? .

Amnesty International: Criza refugiatilor este una dintre cele mai grave probleme ale secolului 21, dar raspunsul comunitatii internationale a fost un esec rusinos

Organizatia Amnesty International cere crearea unei strategii internationale pentru gestionarea crizei refugiatilor, veniti din Siria, Nigeria, Sudanul de Sud, Republica Centrafricana, Eritreea si Burundi,.

Cele mai mari greseli din cele mai mari filme hollywoodiene: erori care au ramas in istoria cinematografiei

Unele dintre cele mai apreciate filme din istoria cinematografica, care au avut bugete de productie uriase si un succes comercial pe masura, au si o multime de greseli si inexactitati.

Top 11 cele mai cool hoteluri din lume! Unde ti-ai putea petrece urmatoarea vacanta

De la rulote de lux sau pesteri transformate in hotel si pana la hoteluri din gheata ori sare, iata cateva dintre cele mai cool hoteluri din intreaga lume! Reprezinta, fara indoiala, destinatiile ideale pentru o vacanta de neuitat! .

Cele mai frumoase locuri din judetul Constanta. Unde trebuie neaparat sa ajungi ca sa ai o calatorie de neuitat

Constanta, cel mai sud-estic judet al Romaniei, are cele mai frumoase locuri presarate de la nord la sud, de la est la vest, astfel ca pentru a-i cunoaste atractiile trebuie sa strabati asezarile cu garduri joase de piatra si drumurile prafuite. adevarul. ro propune cateva dintre cele mai frumoase locuri din judetul Constanta, pe care nu trebuie sa le ratati la urmatoarea vizita.

Infograficul care iti arata cele mai vorbite limbi din lume. Engleza este pe locul al treilea

Acest infografic, realizat de jurnalistul Alberto Lucas Lopez pentru publicatia South China Morning Post, arata care sunt cele mai vorbite limbi din lume. in cercetare au fost incluse doar 23 dintre cele mai utilizate limbi, jurnalistul luand in calcul numai vorbitorii nativi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )