Libnet.ro
UNICEF

07:15

Industria auto germana va investi 60 de miliarde de euro in masini electrice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Industria auto germana va investi 60 de miliarde de euro in masini electrice

Industria auto germana va investi aproximativ 60 de miliarde de euro, pe parcursul urmatorilor trei ani, in masini electrice si sisteme automate de condus, a spus seful VDA inainte de deschiderea salonului de la Geneva. continuă pe Ziarul Bursa

Industria auto germana va investi aproximativ 60 de miliarde de euro in masini electrice

Industria auto germana va investi aproximativ 60 de miliarde de euro, pe parcursul urmatorilor trei ani, in masini electrice si sisteme automate de condus, a spus seful VDA inainte de deschiderea salonului de la Geneva.

Bulgaria ar fi dispusa sa investeasca 1,4 miliarde euro n gazoductul rusesc TurkStream 2

Rusia preseaza pentru construirea gazoductului TurkStream 2, o conducta de gaze naturale care sa treaca prin teritoriul Bulgariei si sa aprovizioneze Europa de Vest, potrivit Deutsche Welle. Bulgaria ia in considerare propunerea Rusiei si, conform Ministrului de Energie bulgar, este pregatita sa investeasca 1,4 miliarde euro in proiect, relateaza Deutsche Welle.

Bulgaria a reluat licitatia pentru un gazoduct de 1,4 miliarde euro

Compania Bulgartransgaz a anuntat, astazi, ca a reluat licitatia pentru constructia unui gazoduct in valoare de 1,4 miliarde euro.

Erste Group se asteapta sa fie afectat negativ de taxa bancara din Romania, dupa un profit net de aproape 1,8 miliarde euro in 2018

Erste Group a inregistrat anul trecut un profit net de aproape 1,8 miliarde euro, dar se asteapta ca in acest an sa fie afectat negativ de taxa bancara din Romania.

APROAPE 1,8 MILIARDE EURO IN 2018 Profit net record pentru Erste Group

Profitul net anual al Erste Group Bank AG din Austria a crescut cu peste o treime in 2018, la aproape 1,8 miliarde de euro, reprezentand cel mai bun rezultat inregistrat vreodata de banca, potrivit unui comunicat al acesteia.

Polonia va aloca 44 de miliarde de euro pentru modernizarea armatei, pna n 2026

Polonia va aloca 185 de miliarde de zloti 44 de miliarde euro) pentru modernizarea armatei pana in anul 2026, in principal pentru modernizarea avioanelor si elicopterelor militare, precum si a submarinelor, anunta ministrul Justitiei, Mariusz Blaszczak.

PLUMB: Romania vrea sa atraga fonduri europene de 12,5 miliarde euro

Romania si-a propus ca, pana la finele acestui an, sa atraga fonduri europene in valoare de 12,5 miliarde de euro.

Bulgaria a reluat licitatia pentru un gazoduct de 1,4 miliarde euro

Compania Bulgartransgaz a reluat licitatia pentru constructia unui gazoduct in valoare de 1,4 miliarde de euro, care este asteptat sa transporte in principal gaze naturale rusesti de la granita Bulgariei cu Turcia pana la cea cu Serbia, transmite Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )