Libnet.ro
UNICEF

00:07

Industria hoteliera europeana va ajunge din nou la nivelurile de performanta din 2019 abia in 2023

România Liberă România Liberă,
Industria hoteliera europeana va ajunge din nou la nivelurile de performanta din 2019 abia in 2023

Perioada de perturbare pe care o traverseaza industria hoteliera europeana va continua pana cel puti. continuă pe România Liberă

Studiu Deloitte: industria hoteliera europeana estimeaza ca va ajunge din nou la nivelurile de performanta din 2019 incepand din 2023

Perioada de perturbare pe care o traverseaza industria hoteliera europeana va continua pana cel putin la jumatatea anului 2021, iar intervalul necesar pentru redresare va fi semnificativ mai lung, potrivit celei mai recente editii a studiului Deloitte European Hotel Industry. Jumatate 51%) dintre proprietarii, creditorii, dezvoltatorii si investitorii activi in domeniul ospitalitatii se asteapta sa ajunga din nou la nivelurile de performanta din 2019 incepand din 2023, iar 20% dintre ei considera chiar ca revenirea la nivelul anterior pandemiei se va inregistra abia incepand din 2024 si mai tarziu. Pe langa provocarile cauzate de pandemia de COVID-19, industria hoteliera europeana trebuie sa gestioneze si alti factori de risc, cum ar fi fluctuatiile cererii 72% din respondenti) si lipsa cresterii economice 60%). Respondentii din Marea Britanie au mentionat si Brexitul ca fiind un element de risc ridicat pentru industria hoteliera locala 40%), arata studiul.

STUDIU DELOITTE: Industria hoteliera europeana estimeaza ca va ajunge din nou la nivelurile de performanta din 2019 incepand din 2023

Perioada de perturbare pe care o traverseaza industria hoteliera europeana va continua pana cel putin la jumatatea anului 2021, iar intervalul necesar pentru redresare va fi semnificativ mai lung, potrivit celei mai recente editii a studiului Deloitte European Hotel Industry. Jumatate 51%) dintre proprietarii, creditorii, dezvoltatorii si investitorii activi in domeniul ospitalitatii se asteapta sa ajunga din nou la nivelurile de performanta din 2019 incepand din 2023, iar 20% dintre ei considera chiar ca revenirea la nivelul anterior pandemiei se va inregistra abia incepand din 2024 si mai tarziu. Pe langa provocarile cauzate de pandemia de COVID-19, industria hoteliera europeana trebuie sa gestioneze si alti factori de risc, cum ar fi fluctuatiile cererii 72% din respondenti) si lipsa cresterii economice 60%). Respondentii din Marea Britanie au mentionat si Brexitul ca fiind un element de risc ridicat pentru industria hoteliera locala 40%), arata studiul, conform unui comunicat remis redactiei.

STUDIU Industria hoteliera estimeaza ca va reveni la nivelurile de performanta din 2019 incepand din 2023

Peste jumatate dintre proprietarii, creditorii, dezvoltatorii si investitorii activi in domeniul ospitalitatii se asteapta sa ajunga din nou la nivelurile de performanta din 2019 incepand din 2023, iar 20% dintre ei considera ca revenirea la nivelul anterior pandemiei se va inregistra abia incepand din 2024 si mai tarziu.

Catalin Botezatu, din nou pe mana medicilor. Ce i-au descoperit doctorii la analize

Catalin Botezatu are probleme de sanatate. Vedeta a ajuns iar pe mana medicilor, care i-au dat un nou diagnostic. Cu ce afectiune se confrunta de aceasta data designerul? Catalin Botezatu, probleme de sanatate Celebrul designer are, din nou, probleme de sanatate. Vedeta a ajuns iar pe mana medicilor din Turcia. Doctorii i-au dat un regim .

Alerte meteo ANM. Vine gerul din nou in Romania. Ce se intampla pana maine

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie vin cu noi alerte meteo. Gerul nu ne-a parasit inca, desi temperaturile din ultima vreme ne-au facut sa credem asta. Cum va fi vremea in perioada urmatoare? Alerta ANM: un val de ger loveste din nou Romania Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat in cursul zilei de joi .

Maia Sandu a nominalizat-o din nou pe Natalia Gavrilita sa formeze guvernul

And Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a anuntat joi seara, dupa consultarile cu grupurile parlamentare, ca a propus-o din nou pe Natalia Gavrilita in calitate de candidat pentru functia de prim-ministru.

Studentii protesteaza din nou in fata Garii de Nord din Capitala: Exista o degringolada totala la nivelul Guvernului

Studentii din intreaga tara ies din nou in strada sa-si ceara drepturile. Acestia protesteaza in fata Garii de Nord din Capitala nemultumiti de eliminarea gratuitati pentru transportul feroviar.

Mastercard ar putea deschide usa Bitcoin si altor criptomonede: anuntul care ar umfla, din nou, valoarea monedelor digitale

Mastercard e o companie gigant care da tonul in sistemul in care activeaza. Iar acest anunt ar putea da, din nou, aripi Bitcoin si altor criptomonede. Mastercard a anuntat ca le va permite.

Tatal care a batut un baiat de 7 ani este din nou in libertate. Decizie uluitoare ale politistilor

Un alt caz socant de violenta asupra unui minor avea loc in judetul Suceava. Un baietel de sapte ani era snopit de tatal acestuia cu o bucata de lemn, sub privirile mamei micutului. Tatal, recidivist si iesit din inchisoare isi supunea copii la violente de aproape un an. in acest caz politia afla din alte .

Alerta meteo ANM. Se schimba vremea complet in Romania, din nou iarna in weekend

Pana la mijlocul saptamanii ramanem cu atmosfera de primavara in majoritatea regiunilor. De joi incolo, vreme se raceste simtitor, iar la inceputul weekendului devine deosebit de rece in cea mai mare parte a tarii. in Europa deja gasim vreme inchisa aproape peste tot. in tinuturile sudice o sa ploua abundent si se face cald pentru .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )