Libnet.ro
UNICEF

22:45

Alerta meteo ANM. Se schimba vremea complet in Romania, din nou iarna in weekend

Playtech Playtech,
Alerta meteo ANM. Se schimba vremea complet in Romania, din nou iarna in weekend

Pana la mijlocul saptamanii ramanem cu atmosfera de primavara in majoritatea regiunilor. De joi incolo, vreme se raceste simtitor, iar la inceputul weekendului devine deosebit de rece in cea mai mare parte a tarii. in Europa deja gasim vreme inchisa aproape peste tot. in tinuturile sudice o sa ploua abundent si se face cald pentru . continuă pe Playtech

Alerta meteo ANM. Nor de praf saharian in Romania. Cand va ajunge in tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis pentru perioada imediat urmatoare a alerta meteo. Este vorba despre un nor de praf saharian care va traversa tara noastra. Ce urmeaza sa se intample si cand sa ne asteptam la acest fenomen meteo? Alerta ANM, praf saharian peste Romania Reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie au transmis ca .

Alerta meteo: Se strica vremea. Meteorologii anunta polei, ninsori si ger

Vremea se strica in toata tara. incepand din dimineata zilei de joi 11 februarie) in vestul si nord-vestul tarii vor fi ploi si pe arii extinse depuneri de polei. Treptat, ploile se vor transforma in lapovita si ninsoare, vantul se va intensifica, cu viteze ingeneral de 55. 65 kmh, viscolind ninsoarea.

Prognoza meteo pentru Bucuresti: Vremea se incalzeste, maximele ajung la 12 grade

Vremea se incalzeste in Capitala, iar maximele vor ajunge luni la 10-12 grade Celsius, potrivit prognozei speciale pentru Bucuresti emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

A inceput vaccinarea aiurea in Romania: din greseala, a fost vaccinat cu Pfizer si cu Moderna

In cazul in care aveai oricum o reticenta in ceea ce priveste procesul de vaccinare din Romania, experienta traita de un barbat din Targu Jiu nu te va linisti foarte mult. in teorie,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )