Libnet.ro
UNICEF

01:05

Industria, sectorul care aduce cea mai mare valoare adaugata - INFOGRAFIE

Adevărul Adevărul,
Industria, sectorul care aduce cea mai mare valoare adaugata - INFOGRAFIE

Aproximativ unul din trei angajati ai firmelor din Romania lucreaza in industrie, domeniul care aduce cea mai mare valoare adaugata in economie. Un angajat genereaza insa cel mai mare profit brut in domeniul comertului. continuă pe Adevărul

F64 a vandut de 3,5 milioane euro de Black Friday. Cea mai mare comanda a fost de peste 26.000 lei

F64, cel mai cunoscut magazin foto-video romanesc, a vandut de 3,5 milioane euro in cele trei zile de Black Friday, cea mai mare comanda inregistrata fiind de aproape 27. 000 lei. Comanda medie a fost de 1. 220 lei.

Vremea se incalzeste usor in cea mai mare parte a tarii. Prognoza meteo pentru weekend

In acest sfarsit de saptamana, vremea va fi frumoasa, iar valorile de temperatura vor fi in crestere in cea mai mare parte a tarii, mai ales la deal si la munte, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

Cea mai mare tragedie rutiera din Romania, tinuta la secret de comunisti

Tragedia rutiera de pe A2 din 5 noiembrie a. c. , soldata cu 4 morti si 50 de raniti, nu este cea mai mare din istoria Romaniei. Accidentul cu cei mai multi morti pe un drum din tara noastra s-a produs in septembrie 1974 in satul Podu Brosteni, aflat la 15 km de Pitesti. Un camion plin cu muncitori s-a rasturnat intr-o curba din cauza vitezei si a luat foc: 31 de oameni au murit si alti 20 au fost raniti.

Cazul Anca, cea mai groaznica facatura a Militiei comuniste. Cum a fost torturat un om nevinovat sase luni pana a recunoscut o crima pe care n-o comisese

Cazul Anca a fost cea mai mare facatura a Militiei comuniste. Taximetristul Gheorghe Samoilescu a fost torturat sase luni, pana a recunoscut o crima pe care nu o comisese. Parintii acuzatului s-au sinucis de rusine, iar copiii lui au ajuns la orfelinat. Militia clasat catalogat cazul drept o eroare judiciara.

Un studiu dezvaluie care este cea mai buna zi pentru a te invoi de la birou, cand nu ai chef de munca

O companie de cercetare dezvaluie care este ziua exacta in care angajatii se pot invoi de la munca fara a-si supara prea tare seful.

TOP proiecte imobiliare care au schimbat fata Clujului: cum s-a metamorfozat orasul cu cea mai dinamica dezvoltare din Romania

Cluj-Napoca este orasul cu cea mai spectaculoasa dezvoltare imobiliara din ultimii ani, iar acest lucru se datoreaza si numarului tot mai mare de investitori straini care aleg sa isi concentreze operatiunile in zona Transilvaniei, dar si a faptului ca.

Chefi din patru tari prezinta retete pentru Cea mai buna cina de Craciun: unde si cand incepe noul program culinar si cine sunt gazdele

Televiziunea TLC va difuza o noua emisiune culinara, Cea mai buna cina de Craciun, in care sunt prezentate retete specifice mai multor tari, intre care si Romania, reprezentata de Chef Florin Scripca Foa).

Dolarul, in cea mai lunga perioada de avans de la lansarea euro

Moneda americana, dolarul, a crescut vineri, pentru a zecea zi la rand pe pietele externe, fata de euro, consemnand astfel cea mai lunga perioada de avans de la momentul introducerii monedei europene, in 1999, in conditiile in care investitorii speculeaza ca politicile noului presedinte ales al SUA, Donald Trump, vor duce la o majorare mai rapida a dobanzilor.

Cea mai rotunda stea din Univers a fost descoperita

Cea mai rotunda stea din Univers tocmai a fost identificata, fiind o premiera pentru comunitatea stiintifica. Un studiu publicat in jurnalul Science Advances arata ca steaua Kepler 11145123 este cea mai sferica da, acesta este termenul mai corect pentru a defini descoperirea, ca sa nu fim ignoranti) stea si totodata cel mai sferic obiect descoperit [].

Harry Potter, cea mai ravnita serie a Targului Gaudeamus. Ziarul Adevarul a primit Trofeul Presei Scrise VIDEO

Cea mai ravnita carte a targului Gaudeamus, incheiat duminica seara, la Romexpo, a fost Harry Potter de J. Rowling, de la Editura Arthur, iar ziarul Adevarul a primit din nou Trofeul Gaudeamus pentru Presa Scrisa, premiu acordat prin votul publicului. Peste 125. 00 de vizitatori au fost Targul Gaudeamus timp de cinci zile.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )