Libnet.ro
UNICEF

19:15

Un studiu dezvaluie care este cea mai buna zi pentru a te invoi de la birou, cand nu ai chef de munca

Adevărul Adevărul,
Un studiu dezvaluie care este cea mai buna zi pentru a te invoi de la birou, cand nu ai chef de munca

O companie de cercetare dezvaluie care este ziua exacta in care angajatii se pot invoi de la munca fara a-si supara prea tare seful. continuă pe Adevărul

DJI Phantom 4 Pro ar putea fi cea mai buna drona a momentului

Amatorii de drone de calitate care au dezvoltat o pasiune pentru filmari spectaculoase, se vor bucura cu siguranta de lansarea DJI Phantom 4 Pro. Indiferent daca sunteti la prima sau la a patra drona, este imposibil sa nu fi auzit de DJI. Aceasta companie este lider de piata in domeniul dronelor pentru videografi, iar respectiva [].

Gala Premiilor e-Commerce 2016: Floria.ro castiga cel de-al al 5-lea premiu pentru Cea mai buna florarie online

Premiul pentru Cea mai buna florarie online din cadrul Evenimentului Anului e-Commerce, GpeC 2016 a fost castigat de Florria. ro care a obtinut si premiul pentru Cel mai bun magazin online din grupa Experienced. Normele urmarite de juriul GPeC au constat in a analiza elementele specifice pentru prezenta online, precizia grafica, usurinta de navigare si comanda, si SEO. Juriul a fost atent si la butonul de cautare sau experienta vizitatorului pe site, dar si la indicatorii importanti pentru profesionalismul in afacere, precum amabilitatea personalului de vanzari si suport. De asemenea, o alta departajare s-a creat in urma analizei asupra respectarii termenelor de livrare, prezentarea produsului la livrare, interactiunea cu clientul sau calitatea buchetelor si a florilor.

Cea mai buna iahnie de fasole. Preparatul gustos pentru debutul postului

Dastimtoata lumea se pricepe sa faca o iahnie de fasolenu multa lume insa stie sa o faca speciala, de sa te lingi pe degete. Daca urmezi pasii retetei noastre vei gati si tu cea mai buna iahnie de fasole.

Aceasta este cea mai mare colectie de masinute Hot Wheels din lume

Majoritatea baietilor am avut cateva masinute Hot Wheelsin copilarie, dar puse cap la cap, tot nu se ridica la valoarea acestei colectii. O colectie de milioane de dolari, compusa din masini reale, nu e nici pe departe un lucru care sa surprinda pe cineva, deoarece sunt multi pasionati ce isi permit sa intretina un mini [].

Cea mai buna mancare de linte cu carne de porc

Lintea este o leguminoasa care nu lipseste din meniurile nemtilor si ale englezilor. Contine foarte multe proteine si ar trebui sa devina un obicei sanatos si in meniurile noastre.

Alerta medicala la cea mai buna scoala din Galati. 500 de elevi si profesori, expusi la o boala periculoasa

Toti cei care au intrat in contact cu o profesoara de biologie depistata cu o forma agresiva si foarte contagioasa de tuberculoza sunt dusi pentru teste. Programul scolii, aflata in plin centrul orasului Galati, a fost redus temporar.

Papusica din inchisoare: Cum arata cea mai frumoasa detinuta (FOTO)

Este cea mai frumoasa detinuta. Poza in care aceasta apare dupa gratii a devenit virala pe internet, multi fiind de parere ca poza ar trebui sa faca mai degraba parte dintr-un catalog de moda. Sarah.

Moldova, in topul tarilor cu cea mai mare coruptie intr-un studiu realizat de Transparency International

Transparency International a lansat la Berlin Barometrul Global al Coruptiei pentru Europa si Asia Centrala-2016. Conform studiului, Parlamentul de la Chisinau este vazut de populatie ca institutia cea mai afectata de coruptie 76% din respondenti), in Ucraina, acest indicator este de 64%. Presedintia si Guvernul sunt percepute de 71% din respondenti drept cele mai corupte institutii, iar sistemul judiciar 67% in Ucraina 61%).

Noi obligatii pentru operatorii de telefonie mobila pentru o mai buna localizare a apelurilor la 112

Operatorii de telefonie mobila vor avea obligatia de a lua toate masurile necesare pentru a permite transmiterea de pe telefon catre STS, administratorul serviciului 112, in maxim 20 de secunde de la momentul initierii apelului, a informatiei de localizare, respectiv latitudinea si longitudinea pozitiei geografice in care se afla telefonul apelantului, cel putin pentru apelurile de urgenta 112 initiate de pe terminale mobile care au capabilitatile necesare, a anuntat vineri arbitrul telecom ANCOM), care a adoptat o decizie in acest sens. Masura ar trebui sa determine o mai buna localizare a celor care suna la 112 si o scadere a timpilor de interventie.

Localizarea apelurilor la 112 se va realiza cu o mai buna acuratete

Administratorul Sistemului national unic pentru apeluri de urgenta SNUAU) va putea stabili cu o mai buna acuratete pozitia celor care solicita ajutor la numarul de urgenta 112, ceea ce va contribui la scaderea semnificativa a timpilor de interventie, in urma unei decizii adoptate miercuri de Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) care va creste calitatea informatiilor de localizare transmise catre SNUAU.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )