Libnet.ro
UNICEF

01:05

Industria tutunului, din nou in corzi: de ce se cere interventia ANPC

Playtech Playtech,
Industria tutunului, din nou in corzi: de ce se cere interventia ANPC

Practicile industriei de tutun sunt cel putin controversate si, din cand in cand, se mai nasc dezbateri aprinse in spatiul public. De aceasta data, se cere interventia ANPC. Autoritatea. continuă pe Playtech

Constanta: Lacul Nuntasi, umplut din nou cu apa dupa ce a secat complet in timpul verii

Lacul Nuntasi din judetul Constanta, secat complet in timpul verii, a inceputsa fie alimentat din nou cu apa. Apa de pe intinderea de 860 de hectare a inceput sa scada in luna mai a acestui an, din.

Ludovic Orban: Nu vom creste taxele si impozitele. O spun din nou, pentru ca odata la doua zile apare cate o nazdravanie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a dat vineri asigurari, din nou, ca liberalii nu vor majora taxele si impozitele, asa cum acuza PSD. in ceea ce priveste fiscalitatea, o spun din capul locului ca nu vom creste.

CONSTANTA: Lacul Nuntasi, renumit pentru continutul de saruri terapeutice, are din nou apa

Lacul Nuntasi din Rezervatia Biosferei Delta Dunarii are din nou apa, dupa ce in luna august a secat din cauza secetei, potrivit News.

BREAKING NEWS: Franta va intra din nou in carantina

Franta va intra din nou intr-un lockdown national incepand de vineri pentru a limita raspandirea noului coronavirus, a anuntat miercuri presedintele Emmanuel Macron intr-un discurs catre natiune.

Principele Nicolae, o luna pana va fi din nou tatic

Principele Nicolae si sotia sa, Alina Binder, se pregatesc sa devina parinti chiar luna viitoare. Iata cum arata viitoarea mamica in luna a opta de sarcina.

Pasajul Doamna Ghica, blocat in birocratie. Un ONG cere interventia primarului Nicusor Dan FOTO VIDEO

Pasajul Doamna Ghica din Capitala, despre care fostul primar al Bucurestiului Gabriela Firea sustinea ca va fi dat in folosinta in toamna acestui an, este departe de a putea fi utilizat. Asociatia Pro Infrastructura cere noului primar Nicusor Dan sa deblocheze urgent lucrarile.

Adrian Nartea, din serialul Vlad, din nou tatic

Adrian Nartea, interpretul personajului principal din serialul Vlad, va deveni pentru a doua oara tatic. Sotia lui, fostul model Alina Ferinceac, este insarcinata in 5 luni.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )