Libnet.ro
UNICEF

10:30

Constanta: Lacul Nuntasi, umplut din nou cu apa dupa ce a secat complet in timpul verii

B1 B1,
Constanta: Lacul Nuntasi, umplut din nou cu apa dupa ce a secat complet in timpul verii

Lacul Nuntasi din judetul Constanta, secat complet in timpul verii, a inceputsa fie alimentat din nou cu apa. Apa de pe intinderea de 860 de hectare a inceput sa scada in luna mai a acestui an, din. continuă pe B1

CONSTANTA: Lacul Nuntasi, renumit pentru continutul de saruri terapeutice, are din nou apa

Lacul Nuntasi din Rezervatia Biosferei Delta Dunarii are din nou apa, dupa ce in luna august a secat din cauza secetei, potrivit News.

Lacul Nuntasi, secat in totalitate in aceasta vara, are din nou apa

De la sfarsitul acestei luni, Lacul Nuntasi este din nou alimentat cu apa, revigorand astfel fauna si flora afectate de seceta.

Lacul Nuntasi, secat in totalitate in aceasta vara, are din nou apa

Lacul Nuntasi are din nou apa. Asta dupa ce Administratia Rezervatia Biosferei Delta Dunarii a transmis ca in acest an, ca rezultat al secetei accentuate, incepand din luna mai, nivelul apei din lac a scazut mult mai rapid decat de obicei si a ajuns la secarea totala.

Ludovic Orban: Nu vom creste taxele si impozitele. O spun din nou, pentru ca odata la doua zile apare cate o nazdravanie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a dat vineri asigurari, din nou, ca liberalii nu vor majora taxele si impozitele, asa cum acuza PSD. in ceea ce priveste fiscalitatea, o spun din capul locului ca nu vom creste.

BREAKING NEWS: Franta va intra din nou in carantina

Franta va intra din nou intr-un lockdown national incepand de vineri pentru a limita raspandirea noului coronavirus, a anuntat miercuri presedintele Emmanuel Macron intr-un discurs catre natiune.

Principele Nicolae, o luna pana va fi din nou tatic

Principele Nicolae si sotia sa, Alina Binder, se pregatesc sa devina parinti chiar luna viitoare. Iata cum arata viitoarea mamica in luna a opta de sarcina.

S-a rupt lantul de iubire. Brad Pitt e din nou single

La trei luni dupa ce Brad Pitt si Nicole Poturalski au fost fotografiati pentru prima data impreuna .

Coronavirus: Franta raporteaza din nou aproape 50.000 de noi cazuri Covid

Franta a raportat joi 47. 637 noi cazuri de coronavirus in ultimele 24 de ore, fata de 36. 437 in ziua precedenta, dupa ce duminica s-a inregistrat un record de 52. 010 de noi infectari, relateaza Reuters.

Industria tutunului, din nou in corzi: de ce se cere interventia ANPC

Practicile industriei de tutun sunt cel putin controversate si, din cand in cand, se mai nasc dezbateri aprinse in spatiul public. De aceasta data, se cere interventia ANPC. Autoritatea.

Adrian Nartea, din serialul Vlad, din nou tatic

Adrian Nartea, interpretul personajului principal din serialul Vlad, va deveni pentru a doua oara tatic. Sotia lui, fostul model Alina Ferinceac, este insarcinata in 5 luni.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )