Libnet.ro
UNICEF

23:15

Infectat cu coronavirus, presedintele Consiliului Judetean Timis nu poate vota. Nimeni nu vrea sa ii duca urna mobila

Adevărul Adevărul,
Infectat cu coronavirus, presedintele Consiliului Judetean Timis nu poate vota. Nimeni nu vrea sa ii duca urna mobila

Presedintele Consiliului Judetean Timis, candidat pentru un nou mandat si aflat in izolare la domiciliu dupa ce a fost depistat cu COVID-19 nu poate vota pentru pentru ca membri sectiei de votare de care apartine refuza sa ii duca urna mobila. continuă pe Adevărul

Presedintele Consiliului Judetean Timis, confirmat cu COVID-19

Presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra, a anuntat,vineri seara, pe Facebook, ca este infectat cu Covid-19. Acesta sustine ca a respectat toate masurile impuse de pandemie. Calin.

Presedintele Consiliului Judetean Timis are coronavirus

Presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra, care candideaza pentru un nou mandat, a fost d.

DEPUTATUL IONEL PALAR: in foarte multe sectii de votare se incearca fraudarea pentru presedintele Consiliului Judetean Bacau

Deputatul Ionel Palar, care candideaza din partea PNL pentru presedintia Consiliului Judetean Bacau, sustine ca in judetul Bacau se incearca fraudarea votului pentru presedintele Consiliului Judetean, afirmand ca se dau doua buletine de vot pentru CJ, dar nu se dau buletine pentru alegerea presedintelui CJ. Cer in acest moment suspendarea procesului de alegeri si renumararea tuturor buletinelor, pentru ca avem doua sectii in Bacau dovedite pana acum, doua sectii in Buhusi, o sectie la Preluci-Agas, si in acest moment incep sa curga informatiile de la colegii mei ca acest lucru se intampla aproape peste tot in judet, spune Palar, conform news. ro.

Presedintele CJ Timis, infectat cu coronavirus, nu poate vota. Lui Calin Dobra i se refuza urna mobila

Calin Dobra, presedintele Consiliului Judetean Timis, nu poate sa isi exercite dreptul la vot pentru ca este aflat in izolare la domiciliu, dupa ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Si asta pentru ca membrii sectiei de votare unde este arondat refuza sa se deplaseze cu urna mobila.

Alegeri locale 2020. Cine candideaza la sefia Consiliului Judetean Vaslui

La alegerile locale de duminica, 27 septembrie, vasluienii sunt asteptati la urne pentru a vota si presedintele Consiliului Judetean Vaslui.

Lia Olguta Vasilescu: PSD e pe primul loc in Craiova si la si la Consiliul Local, si la Consiliul Judetean, si la primar, si la presedintele Consiliului Judetean

Lia Olguta Vasilescu a avut o prima reactie la Antena 3 dupa ce, potrivit exit-pollului realizat de CURS-Avangarde, a castigat detasat Primaria Craiovei. Aceasta a subliniat ca dupa infrangerile de.

Seful CJ Timis, Calin Dobra, candidat PSD pentru un nou mandat, depistat pozitiv la testul COVID-19

Presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra, candidat din partea Partidului Social Democrat pentru un nou mandat, a anuntat vineri, pe pagina sa de Facebook, ca a fost depistat pozitiv la testul COVID-19. Dobra nu isi explica in ce mod s-a infectat, deoarece afirma ca si-a dezinfectat mainile, a purtat masca si a pastrat distanta sociala.

Alegeri locale 2020. Cine sunt candidatii pentru Consiliul Judetean Timis. PNL si USR-Plus ravnesc la sefia judetului

Daca Primaria Timisoara a fost tot timpul un fief al dreptei, Consiliul Judetean Timis se afla pe mainile PSD. PNL si USR-Plus ravnesc acest post.

Alegeri locale 2020. Ion Iliescu nu poate vota anul acesta! Ce se intampla cu fostul presedinte

Alegeri locale 2020. Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, nu va vota la aceste alegeri locale, care au loc astazi, 27 septembrie 2020. Astfel, Ion Iliescu nu-si va exprima optiunea de vot nici fizic, dar nu a solicitat nici urna mobila. Alegeri locale 2020. Ion Iliescu nu poate vota anul acesta! Motivul? Totul se intampla .

Decizie controversata a BEC: O persoana poate vota chiar daca este depistata ca a mai votat o data in aceeasi zi

Biroul Electoral Central BEC) a decis, recent, ca o persoana poate vota, chiar daca Sistemul informatic de monitorizare a prezentei la vot si de prevenire a votului ilegal semnaleaza ca persoana respectiva a mai votat deja.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )