Libnet.ro
UNICEF

06:15

O infirmiera dintr-un spital din Radauti a murit dupa ce a cazut de la 2 metri

Antena3 Antena3,
O infirmiera dintr-un spital din Radauti a murit dupa ce a cazut de la 2 metri

Tragedie intr-un spital din Radauti, unde o infirmiera a murit dupa ce a cazut de la doi metri in subsolul cladirii. continuă pe Antena3

Infirmiera moarta la un spital din Radauti, dupa ce a cazut intr-o groapa la locul de munca

O infirmiera si-a pierdut viata dupa ce a cazut in gol de la peste doi metri, in subsolul Spitalului Municipal din Radauti. Aceastaa suferit rani grave la cap, care i-au cauzat decesul.

Moarte subita de Ziua Femeii! O tanara de 19 ani din Arges a murit dupa ce a baut un energizant

Durere si lacrimi in comuna argeseana Aninoasa, dupa ce o tanara in varsta de 19 ani a murit chiar de Ziua Femeii, dupa ce s-a cinstit cu un energizant. Din spusele vecinilor, fata avea o situatie familiara mai delicata, fiind crescuta doar de mama, dar nu erau cunoscute probleme medicale sau interventii chirurgicale. Cum a .

Ataca noul coronavirus si sistemul nervos central? Ce spune un director de spital din Beijing

Un spital din Beijing anunta, in 4 martie, ca primul pacient cu Covid-19 suferea o complicatie, iar starea sa de sanatate degenera in encefalita la putin timp dupa ce era externat. Liu Jingyuan,.

O fetita de trei ani a murit dupa ce trambulina pe care sarea a explodat

O fetita de trei ani a murit dupa ce trambulina pe care sarea a explodat si a aruncat-o in aer aproape sapte metri.

27 de iranieni au murit dupa ce au baut metanol, in urma zvonurilor ca alcoolul vindeca infectia cu coronavirus

27 de persoane au murit dupa ce au baut alcool contrafacut in Iran, in urma zvonurilor ca bauturile alcoolice ajuta la vindecarea de infectia cu noul coronavirus, a anuntat luni agentia oficiala iraniana Irna, preluata de AFP.

Tragedie intr-un spital din Romania: o infirmiera a murit dupa ce a cazut intr-o groapa, la locul de munca

Nenorocirea s-a produs luni, 9 martie, in jurul orei 20. Infiermiera a cazut in gol de la peste doi metri, in subsolul Spitalului Municipal din Radauti si a suferit rani grave la cap, care i-au cauzat decesul.

Caz halucinant in Iran: 27 de persoane au murit dupa ce au baut metanol, in urma zvonurilor ca asa se vindeca infectia cu coronavirus

Nu mai putin de 27 de persoane au murit in Iran dupa ce au incercat sa se vindece de coronavirus consumand alcool contrafacut. Acestia au urmat niste zvonuri potrivit carora, in acest mod se pot vindeca.

VIDEO Sute de italieni au fugit din nordul tarii dupa ce au aflat ca zona intra in carantina

Dupa ce presa italiana a relatat ca premierul Conte urma sa semneze decretul prin care sa fie plasata in carantina o mare parte din nordul Italiei, sute de persoane s-au grabit sa prinda ultimele trenuri de noapte care plecau din Milano si sa mearga in zone care nu se afla in carantina. Si la primele ore ale diminetii de duminica, autogara din Milano, de unde pleaca autobuze catre intreaga Italie si in strainatate, era plina de oameni, in special cetateni straini, ingrijorati ca nu vor putea reveni in tarile lor, si studenti care voiau sa ajunga acasa, la familii. Pe retelele de socializare au aparut imagini cu oameni cu valize, grabiti sa prinda trenurile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )