Libnet.ro
UNICEF

10:00

VIDEO Sute de italieni au fugit din nordul tarii dupa ce au aflat ca zona intra in carantina

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Sute de italieni au fugit din nordul tarii dupa ce au aflat ca zona intra in carantina

Dupa ce presa italiana a relatat ca premierul Conte urma sa semneze decretul prin care sa fie plasata in carantina o mare parte din nordul Italiei, sute de persoane s-au grabit sa prinda ultimele trenuri de noapte care plecau din Milano si sa mearga in zone care nu se afla in carantina. Si la primele ore ale diminetii de duminica, autogara din Milano, de unde pleaca autobuze catre intreaga Italie si in strainatate, era plina de oameni, in special cetateni straini, ingrijorati ca nu vor putea reveni in tarile lor, si studenti care voiau sa ajunga acasa, la familii. Pe retelele de socializare au aparut imagini cu oameni cu valize, grabiti sa prinda trenurile. continuă pe Hotnews

Italia plaseaza 16 milioane de oameni in carantina. Ce inseamna inchiderea oraselor din nordul tarii si pana cand va fi valabila restrictia

Italia a plasat 16 milioane de cetateni in stare de carantina, in contextul luptei cu raspandirea coronavirusului. Astfel, orice locuitor din Lombardia si din alte 14 provincii italiene vor avea nevoie de.

Guvernul Italiei inchide nordul tarii din cauza epidemiei de coronavirus

Premierul Italiei a anuntat duminica dimineata ca Lombardia si inca 15 provincii din Nordul Italiei vor fi inchise din cauza numarului mare de imbolnaviri de coronavirus din ultimele zile.

LIVETEXT Coronavirus in lume: Italia devine tara cea mai afectata dupa China - masuri fara precedent, un sfert din populatie e in carantina Primele 4 cazuri si in Bulgaria

Noul coronavirus a infectat peste 107. 000 de persoane din toata lumea, provocand 3. 646 de decese, arata centralizarea realizata de Universitatea Johns Hopkins pe platforma Arcgis. De asemenea, peste 60. 500 de pacienti au fost declarati vindecati pana acum. Numarul de cazuri scade constant in China, dar epidemia evolueaza ingrijorator in alte tari, inclusiv in Italia, unde autoritatile au luat masuri fara precedent. 10 Cel putin opt state din SUA au declarat stare de urgenta20. 46 Italia anunta achizitionarea a 22 de milioane de masti20. 28 Numarul deceselor in Italia a crescut alarmant in doar 24 de ore, de la 233 la 36619. 20 Bilantul deceselor in regiunea italiana Lombardia a crescut in ultimele 24 de ore pana la 257, de la 154 raportate sambata---18. 13 Sute de italieni au fugit din nordul tarii dupa ce au aflat ca zona intra in carantina - VIDEO.

Cursuri gratuite de inot pentru sute de elevi din Bucuresti

Patru sute de elevi din sectorul sase al Capitalei vor beneficia de cursuri gratuite de inot. Dupa noua ani de asteptare, elevii scolii 311 au oficial un bazin semiolimpic in care vor putea incepe o cariera sportiva de succes cu ajutorul instructorilor specializati.

Alerta la Galati! Un barbat suspect de coronavirus a fugit din izolare

Un barbat venit din Italia pe 28 februarie din Lombardia, si care trebuia sa fie in izolare la domiciliu, nu a fost gasit de politisti si reprezentantii Directie de Sanatate Publica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2498 seconds )