Libnet.ro
UNICEF

07:45

O infirmiera de la terapie intensiva din Connecticut este prima persoana vaccinata cu vaccinul Moderna in SUA

B1 B1,
O infirmiera de la terapie intensiva din Connecticut este prima persoana vaccinata cu vaccinul Moderna in SUA

O infirmiera de la terapie intensiva din statul american Connecticut a fost vaccinata impotriva Covid-19, in fata camerelor, cu vaccinul Moderna, fiind prima persoanacare este vaccinata cu al doilea vaccin. continuă pe B1

O infirmiera de la terapie intensiva din Connecticut este prima persoana vaccinata cu vaccinul Moderna in SUA

O infirmiera de la terapie intensiva din statul american Connecticut a fost vaccinata impotriva Covid-19, in fata camerelor, cu vaccinul Moderna, fiind prima persoanacare este vaccinata cu al doilea vaccin.

8 pacienti au murit dupa un incendiu izbucnit la o sectie de terapie intensiva din Turcia

Opt persoane au murit dupa ce un incendiu a izbucnit la o sectie de terapie intensiva destinata bolnavilor de Covid-19 in provincia Gaziantep din sud-estul Turciei, relateaza Reuters.

Opt pacienti cu COVID-19 au murit intr-un incendiu la Terapie Intensiva, la un spital din Turcia

Opt persoane au murit dupa un incendiu izbucnit intr-o sectie de terapie intensiva COVID-19 al unui spital din provincia Gaziantep din sud-estul Turciei.

TURCIA: 8 morti intr-un incendiu la o sectie de terapie intensiva COVID-19 din Gaziantep

Un incendiu izbucnit in sectia de terapie intensiva COVID-19 a unui spital din Gaziantep, din sud-estul Turciei, a ucis opt persoane, a anuntat astazi biroul guvernatorului provinciei, conform Reuters.

Incendiu la o sectie de Terapie Intensiva pentru pacienti Covid din Turcia: Noua morti - UPDATE

Un incendiu care a izbucnit in sectia de Terapie Intensiva pentru pacienti Covid a unui spital privat a ucis noua oameni, a anuntat guvernatorul provinciei Gaziantep, din sud-estul Turciei, transmite Reuters.

VALERIU GHEORGHITA: Prima persoana vaccinata anti-Covid in Romania va fi un cadru medical

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID, a declarat la Digi24 ca prima persoana care se va vaccina anti-Covid in Romania va fi un cadru medical dintr-unul dintre cele 10 spitale aflate in prima linie a luptei cu pandemia.

Cine va fi prima persoana care se va vaccina anti-COVID in Romania? Ce spune Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei, despre calendarul vaccinarii (Digi24)

In tarile care au inceput deja campaniile de vaccinare - Statele Unite, de pilda - prima persoana care s-a vaccinat a fost un cadru medical. in Marea Britanie, a fost o persoana varstnica. in Israel, a fost chiar prim-ministrul. Strategiile au fost diferite. Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID, a fost intrebat, intr-un interviu la Digi24, cine va fi primul roman care se va vaccina.

Ion Ceban bate alarma: Nu mai avem paturi la terapie intensiva. Nu mai avem cadre medicale

Primarul municipiului Chisinau, Ion Ceban, este indignat ca in timp ce situatia din Capitala e tot mai alarmanta in ceea ce priveste evolutia pandemiei COVID-19, restaurantele sunt pline, iar oamenii continua sa se distreze.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )