Libnet.ro
UNICEF

19:00

Inflatia a atins cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Inflatia a atins cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Rata anuala a inflatiei, care masoara evolutia preturilor de consum in ultimul an, a urcat in luna noiembrie la 3,23%, cel mai inalt nivel din august 2013, cand a fost 3,67%, in conditiile in care ouale s-a scumpit cu 29,2% in noiembrie fata de octombrie, potrivit Institutul National de Statistica INS). continuă pe Ziarul Bursa

Inflatia a atins cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Rata anuala a inflatiei, care masoara evolutia preturilor de consum in ultimul an, a urcat in luna noiembrie la 3,23%, cel mai inalt nivel din august 2013, cand a fost 3,67%, in conditiile in care ouale s-a scumpit cu 29,2% in noiembrie fata de octombrie, potrivit Institutul National de Statistica INS).

Cotatia petrolului Brent a urcat la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate

Cotatia petrolului Brent a urcat ieri la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate, in urma informatiilor ca o conducta importanta din Marea Nordului va fi inchisa timp de mai multe saptamani pentru reparatii, transmite MarketWatch.

Alarmant. Rata anuala a inflatiei a ajuns la cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Preturile de consum au continuat sa creasca in luna noiembrie a acestui an, rata anuala a inflatiei urcand la 3,23%, de la 2,6% in octombrie, pe fondul scumpirii marfurilor alimentare cu 3,88%.

Rata somajului in SUA se mentine la cel mai scazut nivel din ultimii 17 ani

Angajatorii americani au creat un numar de locuri de munca peste asteptari in noiembrie, un semn al soliditatii redresarii economiei, dupa ce, in septembrie si octombrie, activitatea economica a fost afectata de uraganele Harvey si Irma, transmit agentiile internationale.

Rata anuala a inflatiei a urcat in noiembrie la 3,2%, cel mai mare nivel din august 2013

Rata anuala a inflatiei, care masoara evolutia preturilor de consum in ultimul an, a urcat in luna noiembrie la 3,23%, cel mai inalt nivel din august 2013, cand a fost 3,67%, in conditiile in care ouale s-a scumpit cu 29,2% in noiembrie fata de octombrie, potrivit datelor publicate marti de Institutul National de Statistica INS).

Preturile gazelor naturale a crescut vertiginos dupa explozia de la cel mai mare hub din Austria

O explozie puternica a avut loc vineri la cel mai mare terminal de gaze naturale situat la Baumgarten, in estul Austriei. Acest eveniment a creat o adevarata unda de soc in Europa, numeroase.

2017 se va incheia, probabil, cu cel mai mare deficit comercial din istoria tarii

Anul 2017 probabil ca se va incheia cu cel mai mare deficit comercial din istoria tarii noastre, de 12 miliarde euro, estimeaza Mihai Ionescu, presedintele Asociatiei Nationale a Exportatorilor si Importatorilor din Romania ANEIR).

Titlurile MedLife urca cu 1,41%, devenind cel mai rentabil emitent din BET

Cu doar doua zile de crestere in intervalul 29 noiembrie - 8 decembrie, actiunile MedLife M), a caror rentabilitate a fost, in perioada mentionata, de numai 1,41%, in raport cu moneda euro, devin titlurile cu cel mai bun comportament din indicele BET.

Cel mai mare sondaj international de Craciun realizat de Ferratum compara comportamentele consumatorilor din peste 20 de tari

Peste 21. 000 de gospodarii au participat la Barometrul de Craciun Ferratum Grup 2017, sondaj efectuat al patrulea an consecutiv. Deci, care sunt cele mai populare achizitii de Craciun si ce tara va cheltui cel mai mult 523;n aceasta vacanta? Cumparaturile vor fi realizate online sau prin intermediul magazinelor traditionale?.

Sa invatam litera T de la Tiriac: Cel mai bogat om din Romania a ajuns in Abecedarul copiilor (FOTO)

Ion Tiriac este pentru un nou an la rand cel mai bogat om din Romania conform topului Capital. Numele sau a devenit insa atat de cunoscut incat autorii abecedarelor au decis sa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )