Libnet.ro
UNICEF

08:30

Inflatia, cel mai ridicat nivel din ultimii 15 ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Inflatia, cel mai ridicat nivel din ultimii 15 ani

Rata anuala a inflatiei in Turcia a urcat la aproape 25% in septembrie, arata datele oficiale publicate astazi, atingand cel mai ridicat nivel din ultimul deceniu si jumatate si subliniind adancirea impactului crizei valutare asupra consumatorilor si economiei, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Turcia: cel mai ridicat nivel al inflatiei din ultimii 15 ani

Rata anuala a inflatiei in Turcia a urcat la aproape 25% in septembrie, arata datele oficiale publicate astazi, atingand cel mai ridicat nivel din ultimul deceniu si jumatate si subliniind adancirea impactului crizei valutare asupra consumatorilor si economiei, transmite Reuters.

CURS VALUTAR. Euro, la cel mai mare nivel din iunie pana in prezent

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat marti un curs de referinta de 4,6658 lei/euro, in urcare cu 0,13% fata de nivelul atins luni, cel mai mare nivel din 25 iunie pana in.

UE, somajul cel mai scazut nivel din ultimul deceniu

Rata somajului in zona euro a coborat in luna august pana la 8,1%, acesta fiind cel mai scazut nivel inregistrat dupa luna noiembrie 2008, a anuntat astazi Oficiul european de Statistica Eurostat), informeaza AFP.

Cel mai vechi torrent din lume e inca activ dupa 15 ani

Cel mai vechi torrent din lume inca functioneaza si nu da semne ca ar fi abandonat, avand in vedere ca multi utilizatori il descarca doar de dragul de-a o face. Ai putea crede ca.

Legea off-shore. Cel mai mare TUN din ISTORIA Romaniei, decis de o singura persoana: Cine a hotarat soarta gazelor din Marea Neagra si la cine vor ajunge banii

Specialistii atrag atentia ca soarta celei mai mare bogatii pe care Romania a avut-o vreodata - gazele din Marea Neagra -, o bogatie care ar putea sa fie mai mare de40 de miliarde dolari, este decisa zi.

Cel mai folosit condiment din bucatarie te poate imbolnavi de cancer la stomac

O alimentatie prea bogata in sare creste riscul aparitiei cancerului gastric, prin favorizarea activitatii bacteriene. Bacteria Helicobacter pylori, extrem de raspandita - jumatate din populatia lumii are.

Reporterii emisiunii in Premiera despre aurul Romaniei, cel mai mare jaf din economie

Stam pe munti de aur, dar statul roman nu exploateaza niciun gram. Este realitatea unei Romanii care, in anii 90, se afla in topul clasamentelor mondiale, dupa mari puteri precum Canada sau Australia. Pasii.

VIDEO ATP Chengdu: Bernard Tomic salveaza patru mingi de meci si cstiga primul trofeu ATP din ultimii trei ani

Bernard Tomic, locul 123 ATP, s-a impus in finala turneului de la Chengdu, dotat cu premii totale in valoare de 1,07 milioane de dolari. Jucatoarul in varsta de 25 de ani a trecut in ultimul act al competitiei de italianul Fabio Fognini, principalul favorit al competitiei, scor 6-1, 3-6, 7-67) dupa doua ore si 18 minute de joc si a obtinut primul trofeu ATP din ultimii trei ani.

Cel mai tare karaoke! VIDEO-ul a starnit amuzamentul tuturor, devenit viral pe Internet

Un video cu un tanar care s-a inscris la karaoke a devenit viral pe net. Acesta a prins curaj si a vrut sa demonstreze ca este bun la cantat. Desi cei din jur se pregateau sa aplaude prestatia lui,.

VIDEO Cum arata Via Transilvanica. Cel mai ambitios proiect pentru drumetii din istoria Romaniei are deja 140 de kilometri

In ultimele trei luni si jumatate, sute de oameni au muncit pentru amenajarea Viei Transilvanica, cel mai grandios proiect din tara dedicat drumetilor si plimbarilor cu bicicleta. Primii 140 de kilometri, care strabat judetul Bistrita-Nasaud, sunt gata sa fie batuti la pas.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )