Libnet.ro
UNICEF

01:05

Inflatie pozitiva in Grecia in decembrie, dupa trei ani de prabusire a preturilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Inflatie pozitiva in Grecia in decembrie, dupa trei ani de prabusire a preturilor

Grecia a revenit in decembrie la inflatie pozitiva, de 0,4%, punand capat declinului preturilor inregistrat in aproape trei ani de criza economica si politica, potrivit datelor Autoritatii elene pentru Statistica, calculate conform standardelor europene, transmite Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Grecia depaseste criza economica din ultimii trei ani cu o inflatie pozitiva de 0,4% in decembrie

Grecia a revenit in decembrie la inflatie pozitiva, de 0,4%, punand capat declinului preturilor inregistrat in aproape trei ani de criza economica si politica, potrivit datelor Autoritatii elene pentru Statistica, calculate conform standardelor europene, relateaza Bloomberg.

Inflatie pozitiva, in Grecia, dupa aproape trei ani

Datele Autoritatii elene pentru Statistica, calculate conform standardelor europene, arata ca Grecia a pus capat declinului preturilor, dupa aproape trei ani de criza economica si politica, inregistrand, in decembrie, o inflatie pozitiva de 0,4%.

Parlamentul Egiptului s-a intrunit dupa peste trei ani de intrerupere

Deputatii egipteni s-au intrunit duminica in prima sesiune parlamentara dupa peste trei ani de intrerupere, cauzata de dizolvarea precedentului Parlament, care era dominat de catre islamisti, relateaza televiziunea de stat din Egipt, citata de Reuters online.

Vanzarile de autovehicule au inregistrat in 2015 cea mai mica crestere din ultimii trei ani

Vanzarile de autovehicule in China, cea mai mare piata auto din lume, au inregistrat in 2015 cel mai lent ritm de crestere din ultimii trei ani, arata datele publicate marti de Asociatia Constructorilor Chinezi de Automobile CAAM), pe masura ce incetinirea cresterii economice si volatilitatea de pe pietele bursiere au afectat cererea de autovehicule, relateaza AFP.

Cifra de afaceri a Air France-KLM s-a redus cu 70 mil euro, in decembrie, dupa atacurile din Paris

Cifra de afaceri a grupului aerian Air France - KLM s-a redus cu 70 de milioane de euro in decembrie 2015, ca efect al diminuarii numarului de pasageri dupa atentatele comise in noiembrie la Paris,informeaza site-ul cotidianului Le Figaro.

Baiat in varsta de trei ani, violat la un azil din Norvegia

Politia investigheaza daca un baiat in varsta de 3 ani a fost violat la un azil din orasul norvegian Stavanger, informeaza presa locala. Nu avem inca niciun suspect, a explicat ofiterul Bjorn Kare.

Gary si Danielle Lineker au divortat dupa sase ani de casatorie

Capat de drum pentru inca o poveste de iubire. Fostul jucator de fotbal Gary Lineker s-a despartit de cea de-a doua sotie, Danielle, dupa doar sase ani. Cei doi s-au casatorit in Italia, in luna septembrie 2009.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )