Libnet.ro
UNICEF

11:00

Grecia depaseste criza economica din ultimii trei ani cu o inflatie pozitiva de 0,4% in decembrie

Adevărul Adevărul,
Grecia depaseste criza economica din ultimii trei ani cu o inflatie pozitiva de 0,4% in decembrie

Grecia a revenit in decembrie la inflatie pozitiva, de 0,4%, punand capat declinului preturilor inregistrat in aproape trei ani de criza economica si politica, potrivit datelor Autoritatii elene pentru Statistica, calculate conform standardelor europene, relateaza Bloomberg. continuă pe Adevărul

Vanzarile de autovehicule au inregistrat in 2015 cea mai mica crestere din ultimii trei ani

Vanzarile de autovehicule in China, cea mai mare piata auto din lume, au inregistrat in 2015 cel mai lent ritm de crestere din ultimii trei ani, arata datele publicate marti de Asociatia Constructorilor Chinezi de Automobile CAAM), pe masura ce incetinirea cresterii economice si volatilitatea de pe pietele bursiere au afectat cererea de autovehicule, relateaza AFP.

Bursele din tarile emergente, la cel mai scazut nivel din ultimii sase ani

Bursele de pe pietele emergente au ajuns, luni, la cel mai redus nivel din ultimii sase ani, iar monedele au inregistrat o noua depreciere, pentru a saptea zi consecutiv- .

Actiunile asiatice au scazut la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Actiunile marilor companii asiatice au scazut luni la cel mai redus nivel din peste patru ani, pe fondul temerilor legate de capacitatea administratiei de la Beijing de a administra economia chineza, a doua ca marime din lume, transmite Reuters,.

Inflatie pozitiva in Grecia in decembrie, dupa trei ani de prabusire a preturilor

Grecia a revenit in decembrie la inflatie pozitiva, de 0,4%, punand capat declinului preturilor inregistrat in aproape trei ani de criza economica si politica, potrivit datelor Autoritatii elene pentru Statistica, calculate conform standardelor europene, transmite Bloomberg.

Inflatie pozitiva, in Grecia, dupa aproape trei ani

Datele Autoritatii elene pentru Statistica, calculate conform standardelor europene, arata ca Grecia a pus capat declinului preturilor, dupa aproape trei ani de criza economica si politica, inregistrand, in decembrie, o inflatie pozitiva de 0,4%.

MAE: In ultimii 5 ani s-au inregistrat 13 cazuri Bodnariu in Norvegia

Ministerul de Externe are in evidenta, la ora actuala, sapte familii de cetateni romani ai caror copii, in total 16, au fost preluati de stat, iar in ultimii cinci ani au fost solutionate 6 astfel de cazuri in total 10 copii), in cinci cazuri prin repatrierea a 8 minori, iar intr-un caz prin revenirea a doi copii unor cetateni romani rezidenti in Norvegia, informeaza MAE la solicitarea Digi24.

Pro TV isi modifica sigla si marcheaza cea mai importanta schimbare a postului din ultimii 20 de ani

Pro TV si Pro TV HD isi vor modifica sigla, aceasta fiind cea mai importanta schimbare de la lansarea postului, din anul 1995.

Parlamentul Egiptului s-a intrunit dupa peste trei ani de intrerupere

Deputatii egipteni s-au intrunit duminica in prima sesiune parlamentara dupa peste trei ani de intrerupere, cauzata de dizolvarea precedentului Parlament, care era dominat de catre islamisti, relateaza televiziunea de stat din Egipt, citata de Reuters online.

Baiat in varsta de trei ani, violat la un azil din Norvegia

Politia investigheaza daca un baiat in varsta de 3 ani a fost violat la un azil din orasul norvegian Stavanger, informeaza presa locala. Nu avem inca niciun suspect, a explicat ofiterul Bjorn Kare.

Explozia din Chisinau: trei pacienti cu arsuri grave sunt transportati la Bucuresti cu o aeronava Spartan

O aeronava Spartan transporta, duminica, trei pacienti cu arsuri grave de la Chisinau la Bucuresti, in urma exploziei produsa sambata in cafeneaua La Soacra, soldata cu 20 de raniti cu arsuri si intoxicatii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )