Libnet.ro
UNICEF

01:05

INFOGRAFIC Black Friday 2018: Topul celor mai vndute produse. Valoarea medie a cosului de cumparaturi

Hotnews Hotnews,
 INFOGRAFIC Black Friday 2018: Topul celor mai vndute produse. Valoarea medie a cosului de cumparaturi

Care au fost principalele tendinte care s-au remarcat in weekend-ul de Black Friday, pe fiecare categorie de produse in parte, potrivit unei agentii de e-commerce din Romania. Daca analizam ponderea procentuala a numarului de comenzi generate de fiecare nisa, castiga detasat, cu 63%, Frumusete Sanatate. continuă pe Hotnews

Black Friday 2018, vanzari cu 30% mai mari fata de 2017

Unul dintre cele mai asteptate evenimente de cumparaturi din tara noastra, Black Friday, s-a incheiat cu o crestere de 30% in acest an, fata de editia de anul trecut, in conditiile in care peste 5000 de magazine online au avut promotii, potrivit datelor publicate astazi de Asociatia Romana a Magazinelor Online ARMO).

Vanzari record de Black Friday 2018: cat au cumparat romanii

Black Friday 2018 a fost cel mai bun an din punct de vedere al vanzarilor retailerilor locali, conform datelor primite de la un numar important de jucatori din piata. Astfel, FashionDays. ro, Libris. ro, F64. ro sau Vegis. ro au anuntat, la unison,.

eMAG.ro, vanzari de 460 de milioane de lei de Black Friday 2018

Ziua de Black Friday 2018 a adus 9,5 milioane de vizite pe site-ul eMAG si produse comandate in valoare de 460 de milioane lei, reprezentand o crestere de 28% raportata la editia de anul trecut.

Topul celor mai bine platite femei din muzica: cine a reusit sa o detroneze pe Beyonce

Revista Forbes a realizat topul celor mai bine platite femei din lume, din industria muzicala, pentru anul 2018. Clasamentul a fost intocmit in functie de cifrele pentru veniturile din perioada 1 iunie 2017 - 1 iunie 2018.

Black Friday 2018: Romnii au cumparat cu 30% mai mult fata de anul trecut

Evenimentul de cumparaturi Black Friday de anul acesta s-a incheiat cu o crestere de 30% fata de 2017. Promotii de Black Friday au avut peste 5000 de magazine online, arata Asociatia Magazinelor Online. Cele mai cumparate produse.

Black Friday 2018 - Ce si cnd au cautat romnii pe Google

Romanii au fost foarte interesati de Black Friday si in acest an, iar datele de pe Google dovedesc acest lucru. Interesul a inceput sa creasca puternic de miercuri seara, maximul a fost atins vineri dimineata si cautarile au avut o crestere usoara sambata dimineata, cand unele magazine inca aveau campanii. in articol puteti citi ce curiozitati au avut romanii in legatura cu Black Friday si ce magazine au cautat cel mai des.

Topul celor mai sexy femei din politica VIDEO

Un canal de Youtube a realizat un top al celor mai sexy 10 femei implicate in politica, indiferent de tara in care provin. Clipul a devenit viral si are peste 22 milioane de vizualizari. Imaginile din el.

Topul celor mai sexy femei din politica VIDEO

Un canal de Youtube a realizat un top al celor mai sexy 10 femei implicate in politica, indiferent de tara in care provin. Clipul a devenit viral si are peste 22 milioane de vizualizari. Imaginile din el.

Dan Voiculescu a dat lovitura la Gaudeamus: Cartea sa in topul celor mai vandute

Doctrina secolului XII - Ce va urma dupa capitalism este cea mai recenta carte lansata de Dan Voiculescu. Volumul a fost lansat la Targul de Carte Gaudeamus. Cartea a putut fi gasita pe parcursul.

Dan Voiculescu a dat lovitura la Gaudeamus: Cartea sa, in topul celor mai vandute

Doctrina secolului XXII - Ce va urma dupa capitalism este cea mai recenta carte lansata de Dan Voiculescu. Volumul a fost lansat la Targul de Carte Gaudeamus. Cartea a putut fi gasita pe parcursul.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )