Libnet.ro
UNICEF

21:45

Topul celor mai sexy femei din politica VIDEO

Antena3 Antena3,
Topul celor mai sexy femei din politica VIDEO

Un canal de Youtube a realizat un top al celor mai sexy 10 femei implicate in politica, indiferent de tara in care provin. Clipul a devenit viral si are peste 22 milioane de vizualizari. Imaginile din el. continuă pe Antena3

Topul celor mai sexy femei din politica VIDEO

Un canal de Youtube a realizat un top al celor mai sexy 10 femei implicate in politica, indiferent de tara in care provin. Clipul a devenit viral si are peste 22 milioane de vizualizari. Imaginile din el.

Cel mai IMPORTANT lucru din viata lui Catalin Botezatu la care NU a renuntat pentru NICIO FEMEIE din lume! Designerul RUPE TACEREA!

Multi viseaza la viata extravaganta pe care Catalin Botezatu o traieste. Acesta este permanent inconjurat de lux si de unele dintre cele mai frumoase femei din lume. De-a lungul vremii insa, creatorul de.

Stirile ProTV: Orasul care n 40 de ani s-a transformat din sat de pescari n una din cele mai bogate metropole din lume VIDEO

Unul dintre motivele pentru care China a reusit sa devina a doua economie a lumii este acela ca a creat zone economice cu statut special, care au atras investitii si au devenit adevarate hub-uri tehnologice.

Cotatia bitcoin atinge cel mai scazut nivel din acest an: Pretul criptomonedei a scazut cu 25% ntr-o saptamna

Cotatia bitcoin a scazut marti pana la cel mai slab nivel din acest an si a ajuns la 4. 300 de dolari. Pretul celei mai populare criptomonede a coborat cu 25% in decurs de o saptamana.

Preturile petrolului ating cele mai reduse niveluri din ultimul an

Preturile petrolului au scazut ieri cu peste 7%, la cele mai reduse nivele din ultimul an, pe fondul evolutiei negative a pietei de pe Wall Street, provocata de ingrijorarile tot mai mari legate de incetinirea cresterii economiei globale, transmite Reuters.

Planuieste cea mai mare orgie din lume si recunoaste ca a renuntat sa-si mai numere partenerii de amor dupa ce a ajuns la 100, la doar 21 de ani

Are doar 29 de ani, dar are in plan sa organizeze cea mai mare orgie din lume. Pearl Derriere din Denver, Statele Unite, vrea sa faca un maraton sexual la care sa participe 1000 de persoane. Pana acum,.

Airbnb nu mai listeaza ofertele din coloniile israeliene din Cisiordania

Serviciul online de inchiriere pe termen scurt a locuintelor particulare Airbnb a anuntat luni ca nu va mai prezenta oferte din coloniile israeliene din Cisiordania, transmite Reuters. Decizia afecteaza circa 200 de oferte si va intra in vigoare in zilele urmatoare, potrivit Agerpres.

[P] Cum a devenit Sustainalytics unul dintre cei mai mari angajatori din Romnia n domeniul economiei sustenabile

Sustainalytics, unul dintre cei mai mari angajatori din Romania in domeniul economiei sustenabile isi continua expansiunea la nivel national si global, angajand specialisti in Bucuresti si Timisoara. Dupa opt ani de prezenta pe piata locala, in echipa Sustainalytics lucreaza peste 200 de persoane, in departamente de analiza, consultanta, solutii financiare sustenabile, dezvoltare software, economie, juridic, administrare si resurse umane.

Accident socant: Cel mai sexy pilot de curse si-a fracturat coloana dupa un incident teribil (VIDEO)

Accident ingrozitor in cadrul F3 Macau Grand Prix! Sophia Flores, senzatia sporturilor cu motor din Germania, si-a fracturat coloana vertebrala dupa ce masina ei a zburat peste gardul de protectie in urma unei.

Victor Ponta: Ministerul Dezvoltarii este pestera lui Ali Baba, acolo sunt toate bogatiile domnului Dragnea si modul in care si-a construit alaturi de Tel Drum si puterea politica (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a numit Ministerul Dezvoltarii drept pesterea lui Ali Baba, aratand ca acesta este locul din care pleaca toate bogatiile lui Livkiu Dragnea. Orice om care are mai mult de un.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )